خطیب نماز جمعه دیّر:

کشتار زائران حج نتیجه مدیریت غلط و بی کفایتی آل سعود است

کشتار زائران حج نتیجه مدیریت غلط و بی کفایتی آل سعود است
خطیب نماز جمعه دیّر گفت: کشتار زائران حج بر اثر بی کفایتی و مدیریت غلط مسئولان امنیتی و دولت عربستان است و این حوادث زنجیره ای نشانه عدم صلاحیت آل سعود می باشد که امت اسلامی با اتحاد خود این مهم را مطالبه کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  "مطاف24"،  امام جمعه موقت دیّر با تبریک دهه امامت و ولایت گفت: تاریخ اسلام گویای شجاعت ها و رشادت های امیر المؤمنین است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از  , "مطاف24"،,   امام جمعه موقت دیّر با تبریک دهه امامت و ولایت گفت: تاریخ اسلام گویای شجاعت ها و رشادت های امیر المؤمنین است.,

وی خاطر نشان کرد:واقعه غدیر خم  مسئله حکومت اسلامی و سرپرستی امت و ولایت امیر المؤمنین است.
حجت الاسلام بحرانی با قرائت فرازهایی از زیارت امیرالمومنین  اضافه کرد: جوانان و نوجوانان  نسبت به مطالعه زیارت نامه اهلبیت همت بگمارند.

,
,

 

,

, ,


خطیب نماز جمعه دیّر با اشاره به رخداد کشته شدن هزاران نفر از حاجیان در سرزمین منا ضمن تسلیت این حادثه دلخراش  گفت:این اتفاق بر اثر بی کفایتی  و مدیریت غلط مسئولان امنیتی و دولت عربستان اتفاق افتاد و این حوادث زنجیره ای نشانه این است که آل سعود صلاحیت مدیریت ایام حج را دارا نیست و امت اسلامی با اتحاد خود این مهم را مطالبه کنند.
وی افزود: امت اسلامی نباید نیابت آل سعود در جنگ های منطقه ای  وجنگ افروزی های منطقه ای آل سعود و کمک هایی که این رژیم به اجرا شدن نقشه های آمریکا داشته است را فراموش کند.
حجت الاسلام بحرانی در خصوص سالروز حمله امریکا به  افغانستان گفت:آمریکا با این اقدامات خود در پی مهار انقلاب های صورت گرفته در منطقه است و امروز گروه های تکفیری مولود  سیاست های غلط آمریکا در خاورمیانه می باشد.
وی در رابطه با روز قلب سالم اظهار داشت:توجه به پیاده روی و ورزش و پرهیز از مصرف نمک های زائد  برای سلامتی افراد و جامعه مفید است.
بحرانی در چهارمین روز از هفته دفاع مقدس  با گرامیداشت یاد و خاطره 115 شهید شهرستان دیّر و شهدای گمنام عنوان کرد: بعد از جنگ تحمیلی نوع جنگ دشمن تغییر کرده است و امروز دفاع در عرصه های فرهنگی  و جنگ نرم همچنان ادامه دارد و  باید تلاش شود روحیه  ایثارگری   در دانش اموزان، دانشجویان و طلاب پر رنگ شود.

,
,
,
,
,
,

 

,

, ,


حجت الاسلام بحرانی با اشاره به پیام رهبری به کنگره عظیم حج گفت: مسئله اول جهان اسلام سیاست ها امریکا و جنایت های رژیم صهیونیستی است.
وی ادامه داد:امروز جهان اسلام از یک سو در قبله اول مسلمین با جنایت های رژیم صهیونیستی روبروست و از دیگر سو در مکه گرفتار جهل و نادانی رژیم آل سعود است.
امام جمعه موقت دیر همچنین با اشاره به استقبال مردم در هفته آینده از ضریح خیمه گاه حضرت عباس در این شهرستان افزود: مردم شهرستان دیر در ساخت ضریح خیمه گاه حضرت عباس مبلغ یک میلیارد و 380 میلیون ریال کمک کردند./ انتهای پیام

,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه