یک زائر مازندرانی در حج تمتع؛

بیشترین کشته‌های مازندران در حادثه منا قائم‌شهری هستند

بیشترین کشته‌های مازندران در حادثه منا قائم‌شهری هستند
زائر مازندرانی با اعلام اینکه کاروان شهرستان قائم‎شهر از اوضاع مناسبی برخودار نیستند، گفت: بیشترین کشته‌های مازندران در حادثه منا مربوط به کاروان شهرستان قائم‎شهر هست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ، یکی از حجاج مازندرانی صبح امروز طی گفت‎وگویی با انتقاد از اوضاع نامناسب در منطقه منا، اظهار کرد: حکومت عربستان در منطقه منا حکومت نظامی برپا کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,

وی افزود: مردها با فاصله چند متری در مراسم رمی جمرات حضور پیدا می‌کردند، محل رمی جمرات شبیه به پادگان نظامی تبدیل شد.

این زائر مازندرانی با اعلام اینکه حجاج وحشت‎زده هستند، بیان کرد: دو نفر از دوستان و هم‌کاروانی‎های‎مان را از دست دادیم.

وی با بیان اینکه از حضور خانم‌ها در برگزاری رمی جمرات جلوگیری شده است، خاطرنشان کرد: مراسم رمی جمرات بانوان برگزار نمی‌شود و مردان متاهل به نیابت از بانوان‌شان در این مراسم حضور پیدا می‌کنند.

این زائر مازندرانی با بیان اینکه همچنان از حضور امدادگران ایرانی برای کمک به زائران جلوگیری می‌کنند، خاطرنشان کرد: به امدادگران اجازه کمک به زائران وحشت‌زده هم داده نمی‌شود.

وی با اعلام اینکه کاروان شهرستان قائم‎شهر از اوضاع مناسبی برخودار نیستند، بیان کرد: بیشترین کشته‌های مازندران در حادثه منا مربوط به کاروان شهرستان قائم‎شهر هست.

این زائر مازندرانی با بیان اینکه منطقه منا حالت حکومت نظامی به خود گرفته است، ادامه داد: نیروهای نظامی و امنیتی هم حالت ترس و وحشت دارند و فشار بر روی کاروان‌ها بسیار زیاد است.

وی در پایان گفت: حاجیان منتظر اتمام حج هستند که هرچه سریع‌تر زمینه برگشت آنها فراهم شود.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/ج
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه