مسئول بسیج کارگری استان کرمان:
حادثه منا ،خود زنی آل سعود می باشد
فرمانده بسیج کارگری استان گفت : واقعه منا یک خود زنی برای سعودی ها به حساب می آید زیرا در اوایل نشر خبر این اتفاق سعودی ها مصر بودند که خود را از این قصور تبرئه کنند لذا اعلام کردند که بی نظمی حجاج آفریقایی مسبب این اتفاق بوده است اما شب گذشته وزیر حج رژیم آل سعود توسط ملک سلمان عزل شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین باقری در گفتگوی اختصاصی با" کارگران کرمان" در رابطه با حادثه خونین منا گفت :این اتفاق اوج بی کفایتی رژیم آل سعود را در مدیریت مناسک حج آن هم به فاصله چند روز بعد از دوحادثه اسف بار "سقوط جر ثقیل وآتش گرفتن دوهتل "دانست لذا آبروی آل سعود که سال ها خود را داعیه تولیت حرمین شریفه می دانستند در یک تجمع به این بزرگی رفت و بی کفایتیشان به جهان اسلام ثابت شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کارگران کرمان", کارگران کرمان",
مسئول بسیج کارگری استان کرمان تصریح کرد : اگر این مناسک بر عهده مردم بود اتحاد وخدمات بهتری ارائه می شد و مردم هم ادعایی ندارند نمونه بارز این مسئله ،پیاده روی 25 میلیونی شیعیان در راهپیمایی اربعین به سوی کربلای معلی است که حتی یک خراشیدگی گزارش نشد اما آل سعود با آن همه ادعا و خدمتگزار نتوانست یک جمعیت 2 میلیون نفری را بعد از مرگ پادشاه گذشته مدیریت کند که نشان از عدم کفایت پادشاه سعودی وشاهزاده های ناپخته آن است.
,
این مقام مسئول ادامه داد : واقعه منا یک خود زنی برای سعودی ها به حساب می آید زیرا در اوایل نشر خبر این اتفاق سعودی ها مصر بودند که خود را از این قصور تبرئه کنند لذا اعلام کردند که بی نظمی حجاج آفریقایی مسبب این اتفاق بوده است اما شب گذشته وزیر حج رژیم آل سعود توسط ملک سلمان عزل شد.
,
وی اذعان کرد : اگر این رژیم بی کفایت ،خود را بلا تقصیر می داند و کوتاهی را بر گردن حجاج آفریقایی می اندازد پس چرا وزیر حج خود را عزل می کنند ، این حرکات نشان دهنده عدم ثبات در اداره کشور از سوی سران رژیم آل سعود است.
,
باقری در ادامه خاطر نشان کرد : انگشت اتهامی که امروز به رژیم آل سعود از سوی ممالک اسلامی نشانه رفته است ، آه کودکان ، زنان و مردم مظلوم بی گناه یمن می باشد که دامان پادشاه جدید را گرفته است و این بی آبروی( سقوط جرثقیل،آتش گرفتن هتل حجاج، آتش گرفتن چادرهای حجاج مصری وبزرگترین فاجعه خونین انسانی در منا ) که درجهان به نام خود ثبت کرده اند تقاص کشتار بی دلیل این رژیم در یمن است.
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه