امام جمعه ساوه:
بیانیه بی کفایتی آل سعود در سازمان ملل امضا شود
امام جمعه ساوه گفت: سران کشورهای اسلامی در سازمان ملل با تشکیل نشستی، بیانیه بی کفایتی آل سعود را امضا کنند و ستادی از کشورهای اسلامی تشکیل شود تا مدیریت حرمین شریفین و مراسم حج را برعهده بگیرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام سید حسین تقوی امام جمعه ساوه در گفتگو با خبرنگار نارخبر گفت: گفت: آل سعود آنقدر مشغول کشتار مردم مظلوم یمن شده اند که توجهی به فریضه الهی حج ندارند بنابراین در مدیریت حج بی کفایت هستند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نارخبر,,
وی با اشاره به حوادث متعدد در حج امسال اظهار کرد: باید سران کشورهای اسلامی در سازمان ملل با تشکیل نشستی، بیانیه بی کفایتی آل سعود را امضا کنند و ستادی از کشورهای اسلامی تشکیل شود تا مدیریت حرمین شریفین و مراسم حج را برعهده بگیرد.
,,
تقوی با اشاره به آلوده بودن دستان آل سعود به خون مسلمانان بیان کرد: کلیددار کعبه باید صالح، سالم، عادل و پاک باشد که آل سعود شایستگی کلیدداری خانه خدا را ندارند.
,,
وی با اشاره به سابقه مدیریت جمعی حج در گذشته گفت: آل سعود متاسفانه به دنبال تبلیغ وهابیت است که خط فکری داعش است.
,,
امام جمعه ساوه افزود: گرفتاریهای امروز مسلمانان در کشورهای سوریه، عراق، لیبی و یمن همه ناشی از تفکر وهابیت است و این کشتارها، چهره اسلام را در دنیا خشن نشان می دهد.
,,
وی با اشاره به برگزاری مراسم های ۲۰ میلیونی اربعین حسینی در کربلا و مقایسه با جمعیت ۲ میلیونی حجاج در منا گفت: این مراسم عظیم با وجود کمبود امکانات دولت عراق، بدون مشکلی برای زائران برگزار می شود.
,,
تقوی اظهار کرد: با وجود اینکه رژیم آل سعود ویزا به حجاج می دهد که به معنی مجاز بودن و تامین امنیت است ولی دلش به حال حجاج نمی سوزد و به مسلمانان خیانت می کنند.
,,
وی افزود: مشکل امروز جهان اسلام وجود انسان های ناصالح به عنوان سران کشورهای اسلامی است البته امیدواریم آن امام صالح ظاهر شود تا پلیدیها از بین برود.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه