رییس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان آققلا؛
حادثه فاجعه بار منا توسط آل صعود قابل چشم پوشی نیست
رییس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان آققلا گفت :بروز این حادثه فاجعه بار قابل چشم پوشی نیست و شورای مجمع اسلامی میبایست تشکیل جلسه داده و آل سعود را از اداره مراسم حج کنار بگذارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اسپی دژ،حجت الاسلام و المسلمین حسینی رییس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان آققلا در گفتگو با خبرنگار اسپی دژ ضمن محکوم نمودن اقدامات آل سعود در حج تمتع سال 94 گفت : فاجعه به وجود آمده در منا و قبل از آن سقوط جرثقیل نشانه بیکفایتی و سوء مدیریت آل سعود است و این بیتدبیری را به اوج خود رسانده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اسپی دژ, حجت الاسلام و المسلمین حسینی رییس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان آققلا در گفتگو با خبرنگار اسپی دژ ضمن محکوم نمودن اقدامات آل سعود در حج تمتع سال 94 گفت : فاجعه به وجود آمده در منا و قبل از آن سقوط جرثقیل نشانه بیکفایتی و سوء مدیریت آل سعود است و این بیتدبیری را به اوج خود رسانده است.,وی ضمن تسلیت به همه بازماندگان این حادثه ناگوار گفت : بروز این حادثه فاجعه بار قابل چشم پوشی نیست. شورای مجمع اسلامی میبایست تشکیل جلسه داده و آل سعود را از اداره مراسم حج کنار بگذارد تا دیگر شاهد بروز این گونه حوادث تلخ در جهان اسلام نباشیم.
انتهای پیام/ج
وی ضمن تسلیت به همه بازماندگان این حادثه ناگوار گفت : بروز این حادثه فاجعه بار قابل چشم پوشی نیست. شورای مجمع اسلامی میبایست تشکیل جلسه داده و آل سعود را از اداره مراسم حج کنار بگذارد تا دیگر شاهد بروز این گونه حوادث تلخ در جهان اسلام نباشیم.
, وی ضمن تسلیت به همه بازماندگان این حادثه ناگوار گفت : بروز این حادثه فاجعه بار قابل چشم پوشی نیست. شورای مجمع اسلامی میبایست تشکیل جلسه داده و آل سعود را از اداره مراسم حج کنار بگذارد تا دیگر شاهد بروز این گونه حوادث تلخ در جهان اسلام نباشیم.,انتهای پیام/ج
, انتهای پیام/ج,]
ارسال دیدگاه