logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

توزیع ۹۰هزار نوشت افزار درمناطق محروم

توزیع ۹۰هزار نوشت افزار درمناطق محروم
مدیر سلامت و خدمات رسانی سازمان بسیج سازندگی تاکید کرد: سازمان بسیج سازندگی و گروه های جهادی کشور تلاش برای تحقق عدالت آموزشی را ماموریت مهم خود می دانند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مدیر سلامت و خدمات رسانی سازمان بسیج سازندگی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جهادی با اشاره به بازگشایی مدارس کشور، از کمک رسانی ویژه بسیج سازندگی به دانش آموزان نقاط محروم و دور افتاده خبر داد و گفت: سازمان بسیج سازندگی با همکاری بنیاد تعاون بسیج، بیش از ۹۰ هزار کیف و اقلام گوناگون نوشت افزار ایرانی - اسلامی به ارزش ۴ میلیارد ریال به دانش آموزان ساکن در نقاط محروم و دور افتاده تقدیم کرده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
دکتر شجری با بیان اینکه بسیج سازندگی اهتمام ویژه به امر تحصیل و آموزش و پرورش به ویژه در نقاط محروم کشور دارد، خاطرنشان کرد: وظیفه ما این است که اجازه ندهیم شکاف طبقاتی و نابرابری موجود در کشور، مانع از تحصیل دانش آموزان ایرانی شود.
,
 
,
وی به برخی از اقدامات بسیج سازندگی در راستای کمک به امر آموزش و پرورش و تحصیل در کشور اشاره کرد و گفت: بسیج سازندگی با سازمان نهضت سوادآموزی و وزارت آموزش و پرورش همکاری نزدیکی دارد.
,
 
,
شجری با اشاره به اهتمام گروه های جهادی به امر ساخت، مرمت و بهسازی مدارس در نقاط محروم، تصریح کرد: گروه های جهادی در هر روستای محرومی که حضور یابند، توجه ویژه ای به وضعیت مدرسه و تحصیل دانش آموزان دارند. اگر نقطه ای از کشور شناسایی شود که نیازمند مدرسه باشد، گروه های جهادی می کوشند با همکاری خیرین این امر را محقق کنند. ضمن اینکه بهسازی، مرمت و رنگ آمیزی مدارس با هدف ایجاد نشاط در میان دانش آموزان جزو برنامه ثابت گروه های جهادی است.
,
 
,
مدیر سلامت و خدمات رسانی سازمان بسیج سازندگی در پایان تاکید کرد: سازمان بسیج سازندگی و گروه های جهادی کشور تلاش برای تحقق عدالت آموزشی را ماموریت مهم خود می دانند.
,
انتهای پیام/ع
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه