معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان:
تعلل و کوتاهی سعودی ها علت حوادث ناگوار اخیر است
معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) گفت: تعلل و کوتاهی و سومدیریت و بی کفایتی مسولان سعودی که اعتقادی به میزبانی خوب ودرست از حجاج ندارند، باعث می شود شاهد اینگونه حوادث تلخ در سال های اخیر مخصوصا امسال باشیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سفیرافلاک، معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) گفت: به علت سو مدیریت و بی کفایتی عربستانی ها، اتفاقات دلخراش اخیر برای حاجیان جهان اسلام اتفاق افتاد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیرافلاک,وی در ادامه گفت: در کشور عزیزمان به هنگام سالروز وفات امام عزیز که یک روز است و قریب به دو میلیون جمعیت از سراسر کشور برای عرض ارادت به مرقد مطهر امام (ره) مشرف می شوند ، از ماه ها قبل برای برگزاری این مراسم، مسئولین و نهادهای مختلف کشوری و لشگری با جلسات فراوان و فشرده هماهنگی های لازم را انجام داده و از زائران گرامی میزبانی میکنند و مردم با سلامت در این مراسم شرکت کرده و بسلامت راهی شهرهایشان می شوند.
,وی با اشاره به برگزاری اردو های راهیان نور در مناطق عملیلتی مختلف گفت: ما هر ساله این اردو ها را با شرکت بیش از 5 میلیون نفر برگزار می کنیم و الحمدلله بدون هیچ گونه حادثه ای این رخداد عظیم فرهنگی صورت می گیرد.
,سرهنگ پازدار با اشاره به حفظ سلامت افراد شرکت کننده در مراسمات عظیم داخل کشور گفت: چگونه است که عربستان سعودی برای میزبانی از دو میلیون نفر از بهترین بندگان خدا که حاجی هستند و از سراسر دنیا برای این فریضه الهی رفته اند، تعلل و کوتاهی می کند؟؟؟
,وی در ادامه افزود: همین تعلل و کوتاهی و سومدیریت و بی کفایتی مسولان سعودی که اعتقادی به میزبانی خوب ودرست از حجاج ندارند، باعث می شود شاهد اینگونه حوادث تلخ در سال های اخیر مخصوصا امسال باشیم.
,معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) با اشاره به این مطلب که کشور های جهان اسلام باید در قبال این موضوع، موضع گیری های خود را انجام دهند گفت: سران کشور های مسلمان و کشور هایی که در عربستان حاجی دارند و به آنها آسیب رسیده باید در مقابل کم کاری و تعلل عربستان موضع گیری کنند.
,وی ضمن اشاره به اینکه مسئولین عربستان از اداره این سرزمین مقدس عاجزهستند، گفت: باید کشورهای مسلمان در اداره مناسک حج دخالت داشته باشند که دیگر شاهد اینگونه حوادث دلخراش نباشیم.
,پازدار در پایان حوادث ناگوار اخیر را به محضر مقام معظم رهبری و مردم ولایتمدار ایران تسلیت گفت.
,انتهای پیام /
]
ارسال دیدگاه