هفته نهم لیگ برتر فوتسال مازندران؛
مرزن قزل برد، المپیک کلاردشت به تساوی رسید
تیم مرزن قزل مرزنآباد با نتیجه 9 بر 4 در برابر مهمانش زرین زغالچال به برتری رسید و تیم المپیک کلاردشت نیز در برابر تیم دوم جدول به نتیجه تساوی رضایت داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از چالوس آنلاین، در هفته نهم رقابتهای لیگ برتر فوتسال مازندران تیم مرزنقزل تنها نماینده شهرستان چالوس در این مسابقات با نتیجه پرگل 9 بر 4 میهمان خود زرین زغالچال را شکست داد.
برای تیم مرزنقزل در این بازی ساسان غلام قاسمی پنج بار، سجاد میردار 2 بار و حسن پاینده و اسماعیل مرادجعفری هر کدام یک بار گلزنی کردند.
در پایان هفته نهم مرزنقزل با 17 امتیاز و تنها بهعلت تفاضل گل کمتر پایینتر از تیم سوم جدول، در مکان چهارم جدول ردهبندی قرار دارد.
در دیگر بازی این هفته تیم المپیک کلاردشت که در زمین میزبان خود حاج حسن ساری به میدان رفته بود به نتیجهای بهتر از تساوی سه بر سه دست نیافت.
برای تیم المپیک کلاردشت در این بازی سیدجواد نوراشرفالدین 2 گل و علی آقااحمدی یک گل بهثمر رساندند و با این تساوی، نماینده کلاردشت با یک بازی کمتر در رده یازدهم جدول قرار گرفت.
در هفته دهم این رقابتها تیم مرزنقزل عصر پنجشنبه این هفته پذیرای میهمانش پرسپولیس دارابکلا است و المپیک کلاردشت نیز میزبان شهرداری کوهیخیل است.
مسابقات لیگ برتر فوتسال مازندران با شرکت 14 تیم از سراسر استان در حال برگزاری است.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/ج
]
ارسال دیدگاه