فرمانده سپاه زرین دشت:

تحریم ها باعث شد در تمامی زمینه ها حرفی برای گفتن داشته باشیم

تحریم ها باعث شد در تمامی زمینه ها حرفی برای گفتن داشته باشیم
فرمانده سپاه زرین دشت گفت: می توان گفت تحریم ها نه تنها باعث کندی پیشرفت نشد بلکه باعث شد در سطح دنیا و در تمامی زمینه ها حرفی برای گفتن داشته باشیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از زرنوشت، سرهنگ یونس غضنفری فرمانده سپاه ناحیه زرین دشت در مراسم یادوراه 144 شهید شهرستان زرین دشت در دانشگاه آزاد اسلامی شهرستان گفت: هشت سال جنگ تحمیلی به ما درس خود باوری و ایثار اموخت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زرنوشت،,

وی تصریح کرد: جنگ تحمیلی هشت سال دفاع مقدس برای ما یک تجربه بود تا بتوانیم روی پای خود بایستیم و اکنون شهدا با دادن درس ایثار و خود باوری باعث شدند تا به اقتصاد مقاومتی روی آوریم و حال می توان گفت تحریم ها نه تنها باعث کندی پیشرفت نشد بلکه باعث شد در سطح دنیا و در تمامی زمینه ها حرفی برای گفتن داشته باشیم.

,

فرمانده سپاه زرین دشت بیان داشت: متاسفانه برخی افراد اقتصاد مقاومتی را به اشتباه اقتصاد عاریتی ترجمه می کنند در صورتی که اینچنین نیست اقتصاد عاریتی یعنی اینکه تکنولوژی ساخت همه را باید از کشور های همجوار بیاوریم در صورتی که با تکیه به دانش بومی اکنون با اجرای درست اقتصاد مقاومتی از صفر تا صد کار را با دانش بومی اجرا می کنیم.

,

سرهنگ غضنفری افزود: به عنوان مثال در زمینه نظامی اکنون دارای رادارهایی هستیم که برد رصد اطلاعاتی آن تا بیش از 1000 کیلومتر و یا موشک هایی با برد  2000 کیلومتر که همه اینها با اتکا به دانش بومی و اجرای درست فرمایش حضرت اقا در اجرای درست اقتصاد مقاومتی است.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه