واکنش نماینده مهاباد به خبر دخالتش در لغو مراسم تودیع و معارفه مدیر جهادکشاورزی
نماینده مهاباد: به عنوان نماینده مردم با توجه به نقش نظارتی که بر عهده دارم اجازه ی تخریب مدیران شهرستان را نمی دهم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازمکریان، همزمان با انتشار خبر ناتمام ماندن جشنواره اسب کُردی، خبر لغو ناگهانی مراسم تودیع و معارفه مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مهاباد و دخالت نماینده مهاباد در این موضوع بر روی خروجی برخی از رسانه های محلی منطقه قرار گرفت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مکریان,عثمان احمدی در این باره در یک گفت و گوی تلفنی به خبرنگار مُکریان گفت: وجود روحیه نقادی و بیان کاستی های مدیران نشان از پویایی جامعه رسانه ای شهرمان دارد، بنده هم همیشه با گوش جان پذیرای انتقادات سازنده و منصفانه بوده ام، انتقاداتی که راهکاری در آن پیشنهاد شده و ضمن خُرده گیری به عملکردما راه جدید و درستی نیز پیش رویمان قرار دهد. متاسفانه این روزها شاهد آن هستیم که بعضی ها که از وجود روحیه اخوت و همکاری میان مسئولان و مدیران شهرستان خُرسند نیستند، با توسل به روش های غیر اخلاقی و اتهام زنی های مبهم درصدد آلوده کردن فضا هستند.
,وی با اشاره به تخلف نسبت داده شده دمکری مدیریت محترم جهاد کشاورزی شهرستان گفت: ادعاهایی در این باره وجود دارد که تا کنون به اثبات نرسیده اند. اتهاماتی که که به عقیده بنده با رفتن ایشان از این شهرستان جز سرپوش نهادن به تخلف مورد ادعای برخی رسانه ها دستاورد دیگری نصیب مردم نخواهد شد.
,احمدی افزود: بنده به عنوان نماینده مردم شریف مهاباد وظیفه خود می دانم که بر عملکرد مدیران و ادارات تابعه آنها نظارت داشته باشم، اگر تخلفی صورت گرفته باشد تا روشن شدن قضیه پیگیری کنم و اگر اتهامی ثابت نشده باشد از مدیران حمایت کنم.
,نماینده مهاباد با بیان این مطلب که چندی پیش مدیر کل جهاد کشاورزی استان بحث انتقال دمکری و انتصاب وی به عنوان معاونت یا یکی از مدیریت های این اداره کل را مطرح کرده است گفت: بنده اعتقاد دارم اگر مدیری سالم و کاربلد است در شهرستان بیشتر به وی نیاز داریم و اگر خدای ناکرده خلافی مرتکب شده باشد نباید ارتقا پیدا کند و علاوه بر بررسی اتهامات و تخلفات، در صورت اثبات تخلف همدستان وی نیز محاکمه شوند.
,وی تصریح کرد: متاسفانه همزمان با اتهام زنی به مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بنده را نیز به عنوان منتفع این جریان معرفی کرده اند، همه مردم شریف مهاباد می دانند عثمان احمدی نیازی به زمین و مال دنیا ندارد، در موضوع زمین های تپه سیران که به شخصه پیگیر دریافت و واگذاری این زمین ها به ایثارگران و جهادگران و برخی از بازنشتگان ادارات مرتبط که دارای کارت ایثارگری به عنوان جهاد گر دوران دفاع مقدس هستند، صورت گرفته و تا کنون حتی یک سانتیمتر از این زمین ها به کسی واگذار نشده و همین موضوع نشان از سلامت در نحوه واگذاری این زمین ها به افراد واجد شرایط دارد، موضوعی که گمان می کنم باعث این اتهام زنی های به آقای دمکری شده مقاومت ایشان در مقابل کسانی است که می خواسته اند افرادی را برای دریافت زمین به وی تحمیل کنند.هرچند مدیریت این زمین ها به صورت هیئت امنایی بوده و جهاد کشاورزی امکان دخالت در این موضوع را ندارد. بنده از حق خودم در پیگیری این اتهامات می گذرم اما هرگز از اعاده حقوق مردم کوتاه نخواهم آمد. آقای دمکری هم این حق را دارند که از طریق محاکم قضایی پیگیر این اتهام زنی ها باشند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه