تقی‌پور هم از نشستن بر روی نیمکت صنعت استعفا داد؟!

تقی‌پور هم از نشستن بر روی نیمکت صنعت استعفا داد؟!
بعد از استعفای رضا تقوی، ابراهیم تقی‌پور هم دومین مربی مستعفی صنعت قبل از شروع لیگ شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مازنداسپرت، بعد از اینکه هفته گذشته رضا تقوی به‌دلیل مشکلاتش با عوامل اجرایی و مدیریتی باشگاه استعفایش را اعلام کرد و از تیم جدا شد، خبرهایی به گوش ما رسیده است که گویا ابراهیم تقی‌پور نیز بعد از تمرین صبح روز گذشته طی تصمیمی عجیب، از هدایت تیم فوتبال صنعت «جوان» ساری استعفا داده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مازنداسپرت,

این موضوع در حالی رغم خورد که این تیم چهارشنبه همین هفته در اولین دیدار خود در لیگ دسته دوم فوتبال کشور باید در ساری و در استادیوم شهدای این شهر به مصاف نماینده خراسان برود.

از سوی دیگر اخبار ضد و نقیضی به گوش می‌رسد که گویا مدیر فنی غیربومی این تیم در این استعفاها کم بی‌تأثیر نبوده است!

حال بعد از اتفاقات و حواشی ایجادشده در این تیم محبوب ساروی، چند سوال ذهن ما را بدجور درگیر کرده است:

* چه کسی باعث شد تا مربی‌ای که دو ماه بدون هیچ چشم‌داشتی و یا به قول دوستان، بدون هیچ قراردادی این تیم را سر پا نگه داشته بود با بدترین شکل ممکن مجبور به استعفا شود؟

* چه مشکلاتی در این تیم وجود دارد که سبب شد تا ابراهیم تقی‌پوری که کمتر از یک هفته در این تیم حضور پیدا کرده بود هم مجبور به استعفا شود؟

* چرا با وجود حضور بازیکنان خوب و جوان مازندرانی، در لیست این تیم تعداد زیادی بازیکن غیربومی و ناشناس مشاهده می‌شود؟

* در استانی با این همه پیشکسوت بزرگ فوتبالی، حضوری شخصی غیربومی در سمت مدیر فنی جای تأسف دارد!

* اگر قرار بر این بود که مدیر فنی تصمیم‌گیرنده نهایی باشد و بازیکنان را خودش انتخاب کند، پس چرا سرمربی انتخاب کرده‌اید و با آبروی دو مربی شهر بازی کرده‌اید؟

* بعد از فشارهای بیش از حد و استعفای رضا تقوی، همه عوامل این باشگاه تقوی را مقصر اصلی خطاب کردند ولی حالا برای روشن شدن اذهان عمومی چه پاسخی راجع به‌دلیل استعفای ابراهیم تقی‌پور دارید؟

هر چه تلاش کرده‌ایم موفق نشدیم با «ابراهیم تقی‌پور» ارتباطی برقرار کنیم تا از صحت استعفایش باخبر شویم، اما متاسفانه صحبت‌های بازیکنان و حتی مربی دروزاه‌بانان این تیم که یکی از بهترین دوستان این مربی است، این موضوع را تایید می‌کند.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/ج
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه