عضو شورای اسلامی شهر ارومیه:
زنان به جهت تأثیر بخشی در جامعه بیشتر مورد هجمه فرهنگ غربی هستند
عضو شورای اسلامی شهر ارومیه گفت: موفقیت مردان در جامعه مدیون زنان تلاشگر در خانواده است اگر بتوانیم جایگاه زنان را به خوبی به تصویر بکشیم زنان در جامعه پیش از پیش احساس هویت و شخصیت خواهند کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تیار، در طول هشت سال دفاع مقدس بخاطر اینکه هدف الهی و برای رضای خدا بود مردم انقلابی با آرمان و نیت الهی حرکت عظیمی را شروع کردند که در نهایت به پیروزی انجامید.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیار,وی با بیان اینکه این حرکت الهی به خاطر حفظ آرمانهای کشور و امام راحل صورت گرفت، افزود: این حرکت حرکتی بود که برای خدا و با اخلاص انجام شد و مطمئنا نیز جاوید و ماندگار خواهد بود.
,خانواده های شهدا مدال افتخار دفاع مقدس هستند
,عضو شورای اسلامی شهر ارومیه خانواده های شهدا را مدالهای افتخار دفاع مقدس عنوان کرد و گفت: زنان در این حرکت نقش بسیار پررنگ و حیاتی بر عهده داشتند چرا که آنان در تمام دوران ها دوشادوش مردان تلاش کردند و در تمام عرصه های کاری و صحنه های مدیریتی، سیاسی و اجتماعی تلاش کردند و در کنار این تلاشها حریم خانواده را حفظ کردند وبه تربیت فرزندانی که پاسدار ارزشهای نظام باشند همت گمارند.
,وی نصب یادمان زن و مقاومت در پارک ائللرباغی ارومیه را حرکتی بسیار ارزشمند در جهت پاسداشت و قدردانی از زنان ایثارگر عنوان کرد و بر جمع آوری و ثبت آثار زنان شهیده تأکید کرد.
,لزوم ثبت و انتقال سیره زنان شهیده به نسل جوان
,مبین افزود: نخبگان فرهنگی و علمی سیره شهدای زن را ثبت و جمع آوری و در قالبهای هنری و فیلمهای موثر پخش کنند تا در نسل امروز سیره زنان شهیده آشنا شوند و بتوانند با تأثیرپذیریی از این دستاوردهای گران مایه راه این شهدا را ادامه دهند.
,وی اظهار کرد: موفقیت مردان در جامعه مدیون زنان تلاشگر در خانواده است اگر بتوانیم جایگاه زنان را به خوبی به تصویر بکشیم زنان در جامعه پیش از پیش احساس هویت و شخصیت خواهند کرد.
,عضو شورای اسلامی شهر ارومیه تصریح کرد: زن تأثیر بخش در جامعه است و به همین دلیل بیشتر مورد هجمه دشمن و فرهنگ غربی است و این امر تلاش بیشتر را می طلبد تا زنان ایران اسلامی به جایگاه خود بازگردند.
,حادثه منا حاکی از بی درایتی و بی کفایتی متولیان خانه خداست
,وی با اشاره به حادثه تلخ و ناگوار منا گفت: حادثه منا که منجر کشته شدن صدها نفر از زائرین بیت الله الحرام شد حاکی از بی درایتی و بی کفایتی متولیان خانه خداست که باعث شدند حرم امن الهی به حرم ناامن تبدیل شود.
,مبین با بیان اینکه تمام مسئولین و امت جامعه اسلامی نباید از این حادثه چشم پوشی کنند گقت: باید با پیگیری مجدانه این مسئله تولیت این مکان مقدس را از دست نااهلان بگیریم.
,عضو شورای اسلامی شهر ارومیه اظهار کرد: همه مسلمان باید یکصدا به دنبال فرمایش مقام معظم رهبری باید تأکید کنند که حکام سعودی قابلیت تولیت خانه خدا را ندارند تا این اعتراض به آهنگ جهانی تبدیل شود و دست افراد سفاک و بی کفایت از خانه خدا کوتاه شود.
,,
انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه