مسئول روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان :
تیم شهرداری زاهدان دوباره مغلوب ارومیه شد
مسئول روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان گفت : تیم والیبال شهرداری زاهدان دوباره مقابل شهرداری ارومیه شکست خورد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از عصر هامون ، کوروش برایی نژاد اظهار داشت : در هفته دوازدهم ( هفته اول دور برگشت ) مسابقات والیبال لیگ برتر آقایان امروز تیم شهرداری زاهدان در سالن استانداری شهر زاهدان میزبان شهرداری ارومیه بود .
وی گفت : در این بازی تیم ارومیه توانستند در سه ست متوالی میزبان خود شهرداری زاهدان را شکست دهد .
برایی نژاد افزود : بازیکنان شهرداری زاهدان ست نخست را با نتیجه ۲۵ بر ۲۰ ، ست دوم را با نتیجه ۲۵ بر ۱۴ و ست سوم را نیز با نتیجه ۲۵ بر ۲۳ به بلند قامتان شهرداری ارومیه واگذار کردند و در مجموع با نتیجه ( ۳ - صفر ) در خانه مقابل میهمان خود شکست خوردند .
تیم شهرداری ارومیه در دور رفت این مسابقات نیز با نتیجه ( ۳ - صفر ) بر شهرداری زاهدان غلبه کرده بود .
شهرداری زاهدان ضمن تجربه هشتمین شکست خود با همان ۱۲ امتیاز در رتبه یازدهم باقی ماند و شهرداری ارومیه با کسب سه امتیاز این بازی با ۱۸ امتیاز در رتبه ششم قرار گرفت و دو پله صعود در جدول نمود.
انتهای پیام/
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه