رئیس انجمن مهارت‌های فردی و همگانی مازندران خبر داد

برگزاری رقابت‌های قهرمانی پاراگلایدر مازندران در بهشهر

برگزاری رقابت‌های قهرمانی پاراگلایدر مازندران در بهشهر
رئیس انجمن مهارت‌های فردی و همگانی مازندران گفت: بهشهر میزبان دوره آموزش مربیگری پاراگلایدر کشور و رقابت‌های قهرمانی پاراگلایدر مازندران می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از خط امید، مولود کفشی ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: دوره آموزش مربیگری پاراگلایدر با حضور 40 شرکت کننده از سراسر کشور به میزبانی بهشهر برگزار می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خط امید,

وی افزود: این دوره از هفتم مهر ماه در سایت پرواز روستای مهدیرجه آغاز به کار می‌کند و شرکت کنندگان به مدت چهار روز آموزش های تئوری و عملی مربوط به این رشته را فرا می‌گیرند.

رئیس انجمن مهارت‌های فردی و همگانی مازندران خاطرنشان کرد: با برگزاری این دوره آموزشی انتظار می‌رود این ورزش بیش از همیشه میان علاقه‌مندان به انجام ورزش انفرادی توسعه یابد.

کفشی ادامه داد: رقابت‌های قهرمانی پاراگلایدر مازندران نیز در آینده‌ای نزدیک به میزبانی بهشهر برگزار و ورزشکاران پاراگلایدر شهرهای مازندران توان خود را برای رقابت با دیگر مدعیان می‌سنجند.
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه