استاندار سمنان:
بوروکراسی های اداری توسعه صنعت را عقب انداخته است
استاندار سمنان با انتقاد از بوروکراسی های اداری موجود در استان و کشور گفت: بروکراسی های اداری توسعه صنعت را عقب انداخته است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گرمسار آنلاین در جلسه کار گروه رفع موانع تولید در بخش مختلف تولیدی و صنعتی که با هدف کاهش مشکلات سرمایه گذاران، افزایش رونق اقتصادی و کاهش بیکاری در جامعه در بخش های تولیدی و صنعتی استان و شهرستان گرمسار با حضور استاندار،فرماندار گرمسار و تنی چند از مدیران کل استان و شهر ستان در محل سالن اجتماعات فرمانداری گرمسار برگزار شد،محمد وکیلی استاندار سمنان رشد و توسعه صنعت لازمه توسعه استان دانست و افزود : تمام دستگاه های اجرایی برای خدمت به بخش تولید بسیج شده اند و در این راه از هیچ کوششی دریغ نمی کنند و برگزاری این گونه جلسات رفع موانع نیز با یک بازدهی مطلوب می باشد .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گرمسار آنلاین,وکیلی در ادامه به یکی از مشکلات واحد های تولیدی استان در زمینه سرمایه در گردش اشاره کرد و افزود : از واحد های تولیدی که در استان تغذیه مالی می شوند تقاضا داریم بانک های استانی را نیز در گردش های مالی فراموش نکنند چون این امر در استان محسوس نیست.
,وی با تاکید بر برند سازی و بهبود کیفیت محصولات کار خانه ها تصریح کرد: کارخانه ها با رعایت این اصول می توانند در بازار خارجی رقابت مساوی داشته باشند .
,استاندار با انتقاد از بروکراسی های اداری در بخش های مختلف در استان و حتی کشور خاطر نشان کرد: بروکراسی های اداری سرعت توسعه را گرفته اند که مدیران باید برای سرعت بخشیدن به امر توسعه و پیشرفت اهتمام کنند .
,در این جلسه داریوش طاهری فرماندار گرمسار به وجود بیش از 55 درصد صنایع استان و فعالیت بیش از 1 هزار واحد صنعتی در شهر ک های صنعتی شهر ستان گرمسار اشاره کرد و افزود : نزدیکی به پایتخت می تواند گرمسار را مکانی امن در جهت ورود و فعالیت سرمایه گذاران قرار گیرد و در این زمینه تمام دستگاه های اجرایی برای رونق سرمایه گذاری در بخش های مختلف بکار گرفته شده اند .
,
در ادامه این جلسه اسودی رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت استان به تشریح ابعاد کارکردی این کار گروه با هدف رونق اقتصادی استان و ترغیب سرمایه گذاری در بخش های مختلف صنعتی و تولیدی و کاهش مشکلات واحد های موجود در بخش های مختلف شهر ستان اشاره کرد و گفت : حدود 129 مصوبه در کار گروه مختلف رفع موانع تولید در این شهر ستان به تصویب رسیده است که بیش از 22 درصد از این مصوبات اجرا و به سرانجام رسیده است و حدود 75 درصد از این مصوبات در بخش اقدام می باشد که بیشتر درزمینه های بانکی می باشد .
,
,
انتهای پیام /
]
ارسال دیدگاه