مستند آبروی کوچه ها در پلدختر کلید خورد
مسئول حوزه ثامن الائمه شهری سپاه ناحیه پلدختر از آغاز تهیه مستند آبروی کوچه ها ویژه شهید اسدالله بیرانوند خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛سید روح الله حسنی مسئول حوزه ثامن الائمه شهری سپاه ناحیه پلدختر در گفتگو با خبرنگار بیان روزافزود:به مناسبت هفته دفاع مقدس مستند آبروی کوچه ها که به معرفی شهدا می پردازد در پلدختر ویژه شهید اسدالله بیرانوند آغاز شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بیان روز,وی بیان کرد:اکیپی از هنرمندان و فعالان مستند ساز بسیجی شهرستان این مستند را در دو بخش تهیه خواهند کرد.
,حسنی تصریح کرد:مصاحبه با همرزمان،خانواده و اهالی روستای شهید اسد الله بیرانوند سرابحمام از جمله برنامه های این برنامه است.
,وی عنوان کرد:در بخش دیگر مستند آبروی کوچه ها در زمان برگزاری یادواره شهید بیرانوند تهیه می شود.
,

, این مسئول خاطر نشان کرد:این مستند به همت گروه مستندساز و چند رسانه ای پایگاه اطلاع رسانی بیان روز به تهیه کنندگی وکارگردانی علی صفر مرادی،تصویر برداری محمد مرادی ،صدا برداری سجاد قمبری و تدوین ومیکس آزاد منش صورت می گیرد.
,مسئول حوزه ثامن الائمه شهری سپاه ناحیه پلدختر ادامه داد:از طریق هنر و مستند می توان ابعاد مختلف دوران دفاع مقدس را برای آحاد مختلف مردم خصوصا نسل جوان مطرح کرد.
,وی تصریح کرد: ایام دفاع مقدس مهم ترین و طلایی ترین دوران زندگی مردم ایران در نظام مقدس جمهوری اسلامی است.
,مسئول حوزه ثامن الائمه شهری سپاه ناحیه پلدختر عنوان کرد: در عرصه هنر هم ما هرچقدر در این زمینه فعالیت داشته باشیم باز هم کم است و طبعا نتیجه مطلوبش به خود ما خواهدرسید.
,وی اضافه کرد: در صورتی که هنرمندان و مستند سازان دغدغه جنگ، شهدا و دفاع از مام میهن را داشته باشد قطعا می توانیم در جنگ نرم هم موفق باشیم.
,حسنی یادآور شد: اگر نگاهی به تاریخچه مستندهای دوران دفاع مقدس بیندازید می بینیدکه شهید سیدمرتضی آوینی برای نشان دادن دوران دفاع مقدس چه اقدامات درخشانی داشت.
,شهیداسد الله بیرانونددرسال1323دریک خانواده مستضعف و مذهبی درروستای سرابحمام متولد شد و در سال1361/04/30 در شلمچه به درجع رفیع شهادت نائل شد و هم اکنون نام قسمتی از روستای سرابحام به نام شهید بیرانوند نامگذاری شده است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه