رئیس صنف کیف و کفش استان کرمان:
حمایت از تولید داخلی لازمه تحقق اقتصاد مقاومتی است
رئیس صنف کیف و کفش استان کرمان افزود:زمانی کیف و کفش بی کیفیت چینی وارد بازارهای کشورمان شود ولی تولیدکنندگان داخلی با افزایش کیفیت کالاهای تولیدی باعث شوند مردم رغبتی به این کفش های بی کیفیت چینی نداشته باشند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی رضوانی نژاد در گفتگو با خبرنگار “کسبه کرمان” دررابطه با تولید کیف و کفش ایرانی و استفاده از تولیدات داخلی در استان کرمان گفت:درسطح استان کرمان ازنظرارائه کیف وکفش هم جنس خارجی و هم جنس ایرانی وجود دارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, “کسبه کرمان”,رئیس صنف کیف و کفش استان کرمان افزود:با توجه به دید مردم استان کالا های ایرانی دارای مرغوبیت بالایی هستند نسبت به کالاهای خارجی (چینی) ،اما تعدادی از مردم به کالاها و برند های خارجی علاقه دارند و گمان می کنند که کیفیت بالاتری برخوردار هستند.
وی در حمایت از تولید کنند گان داخلی افزود:زمانی کیف و کفش بی کیفیت چینی وارد بازارهای کشورمان شود ولی تولیدکنندگان داخلی با افزایش کیفیت کالاهای تولیدی باعث شوند مردم رغبتی به این کفش های بی کیفیت چینی نداشته باشند.
وی ادامه داد: ما همیشه از تولید کنند گان داخلی در ارتقای اقتصاد مقاومتی حمایت می کنیم. حمایت از تولید داخلی لازمه تحقق اقتصاد مقاومتی است. به دلیل اینکه اگر از تولیدات داخلی حمایت شود کالا های ایرانی در داخل کشور مرغوبیت خوبی دارند خصوصا در زمینه کیف و کفش دارای کیفیت مناسبی هستند.
رضوانی نژاد درپایان تشریح کرد: متاسفانه کالاهای خارجی چینی به صورت قاچاق و غیر قانونی وارد کشور می شوند و این کار زمینه را برای تولید کنند گان داخلی تنگ می کند.
انتهای پیام/
رئیس صنف کیف و کفش استان کرمان افزود:با توجه به دید مردم استان کالا های ایرانی دارای مرغوبیت بالایی هستند نسبت به کالاهای خارجی (چینی) ،اما تعدادی از مردم به کالاها و برند های خارجی علاقه دارند و گمان می کنند که کیفیت بالاتری برخوردار هستند.
,وی در حمایت از تولید کنند گان داخلی افزود:زمانی کیف و کفش بی کیفیت چینی وارد بازارهای کشورمان شود ولی تولیدکنندگان داخلی با افزایش کیفیت کالاهای تولیدی باعث شوند مردم رغبتی به این کفش های بی کیفیت چینی نداشته باشند.
,وی ادامه داد: ما همیشه از تولید کنند گان داخلی در ارتقای اقتصاد مقاومتی حمایت می کنیم. حمایت از تولید داخلی لازمه تحقق اقتصاد مقاومتی است. به دلیل اینکه اگر از تولیدات داخلی حمایت شود کالا های ایرانی در داخل کشور مرغوبیت خوبی دارند خصوصا در زمینه کیف و کفش دارای کیفیت مناسبی هستند.
,رضوانی نژاد درپایان تشریح کرد: متاسفانه کالاهای خارجی چینی به صورت قاچاق و غیر قانونی وارد کشور می شوند و این کار زمینه را برای تولید کنند گان داخلی تنگ می کند.
,انتهای پیام/
,,
]
ارسال دیدگاه