با وقوع حادثه خونین منا؛

انتظار خانواده زائر رفسنجانی در تعیین تکلیف وضعیت پدر

انتظار خانواده زائر رفسنجانی در تعیین تکلیف وضعیت پدر
علی زینلی فرزند محمد حسین زینلی تنها زائر مفقود ازاستان کرمان گفت: هنوز ناامید نیستیم و با توکل به خدا منتظر خبر خوش و بازگشت پدر از حج هستیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی زینلی فرزند محمد حسین زینلی تنها زائرمفقود ازاستان کرمان در حادثه منا در گفت و گو با “خانه خشتی“، اظهار داشت: هنوز ناامید نیستیم و با توکل به خدا منتظر خبر خوش و بازگشت پدر از حج هستیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خانه خشتی,

وی افزود: با اینکه از صدا و سیما نام پدرم را شنیدیم که جزو مجروحین هستند اما سازمان حج به ما اعلام کرد که با یک زائر اهل کشوئیه رفسنجان تشابه اسمی داشته است و هنوز جواب قطعی به ما داده نشده است.

,

زینلی ادامه داد: طبق گقت و گویی که با زائران در مکه داشتیم پدرم را در بیمارستان دیده اند اما ما منتظر جواب قطعی هستیم .

,

روح الله پور شعبان مسئول حج و زیارت استان کرمان نیز در این باره به خبرنگار ما گفت: مجروحان به جز در منا در شهرهای دیگر از جمله مکه، طائف جده پراکنده شده اند و مسئولین عربستان نیز کمترین همکاری را با نیروهای ما دارند ، اذیت می کنند و اجازه نمی دهند که مطمئن شویم .

,

وی با بیان اینکه نام محمد زینلی فعلا در لیست مجروحین قرار دارد افزود: به جزو بلاتکلیفی در این یک مورد بقیه زائرین در سلامت کامل به سر می برند.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه