کارشناس سیاسی:
هدف حمله عراق جلوگیری از گسترش شعارهای انقلابی در منطقه بود
ابراهیم یرلی: هدف حمله کشور عراق را از بین بردن جمهوری اسلامی و جلوگیری از گسترش شعار در جهان خواند که نتیجه عکس برای آنها داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری تحلیلی شهر مینو، ابراهیم یرلی در مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس مدرسه شهید خلیلی شهرک چوبیندر ضمن تبریک به مناسبت هفته دفاع مقدس اظهار داشت: کشور عراق در زمانی به ما حمله کرد که ما تازه انقلاب کرده بودیم و دارای ارتش منسجم نبودیم و همچنین با قائله های مختلف در کشور مثل قائله کردستان و نبود امکانات و تجهیزات نظامی مواجه بودیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شهر مینو,وی خاطر نشان کرد: جهان تا قبل از انقلاب جمهوری اسلامی ایران به دوصورت بلوک شرقی (شوروی) و بلوک غرب (آمریکا) بود و به نوعی قدرت بین این دو تقسیم شده بود و همچنین رژیم پهلوی ژاندارم منطقه بود و نقش امروز اسرائیل در منطقه را برای آمریکا بازی می کرد.
,یرلی در ادامه گفت: امام خمینی (ره) مشاهده این شرایط پا به میدان گذاشت و با شعار نه غربی ونه شرقی فقط جمهوری اسلامی با استکبار جهانی به مبارزه پرداخت که الحمدالله به پیروزی بزرگی دست یافت.
,این کارشناس سیاسی هدف حمله کشور عراق را از بین بردن جمهوری اسلامی و جلوگیری از گسترش شعار در جهان خواند که نتیجه عکس برای آنها داد.
,وی عامل پیروزی کشور ایران را رهبری حضرت امام خمینی(ره)، مردمی بودن دفاع از کشور، معنویت و الهی بودن رزمندگان اسلام دانست
,یرلی تأکید کرد: جنگ هنوز هم ادامه دارد ولی به صورت جنگ نرم است که بدون استفاده از تجهیزات نظامی و با راه اندازی شبکه های ضد ایرانی و ضد عقاید و تفرقه افکنی میان شیعه و سنی، سعی در تخریب و فروپاشی این نظام دارند .
,وی در پایان یادآور شد: سست کردن بنیان خانواده، سست کردن اعتقادات مردم، ترویج بی غیرتی و بی حجابی، عادی جلوه دادن رابطه های نامشروع از مضرات شبکه های ماهواره ای است که باید در این زمینه از هیچ تلاشی دریغ نکنیم.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه