مسئول تشکل های دینی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان لنجان:
برگزاری دوره آموزشی سفیران غدیر در شهرستان لنجان
مسئول تشکل های دینی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان لنجان گفت:به منظور ارتقا و بالا بردن سطح معرفتی آحاد مردم نسبت به فلسفه غدیر دوره آموزشی سفیران غدیر در شهرستان لنجان برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا مسئول تشکل های دینی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان لنجان در گفتگو با لنجانا از برگزاری دوره آموزشی سفیران غدیر خبر داد و افزود:این دوره آموزشی ویژه مبلغان و فعالان فرهنگی مذهبی طی ۴ روز در زرین شهر برگزار گردید.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, لنجانا , لنجانا,وی هدف از برگزاری این دوره را ترویج فرهنگ غدیر و غدیرشناسی دانست و تصریح کرد:دهه امامت و ولایت، فرصتی ارزشمند برای ترویج فرهنگ غدیر بوده چراکه واقعه غدیرخم مهمترین واقعه اسلام است که موضوع امامت و ولایت در جامعه اسلامی را رقم زد.
,باقوت افزود:شرکت کنندگان در این دوره آموزشی ضمن فراگیری روشهای تبلیغی ویژه دهه امامت و ولایت با مباحثی همچون روز شمار غدیر و درسنامه غدیر تحت آموزش قرار گرفتند.
,مسئول تشکل های دینی اداره تبلیغات اسلامی لنجان با اشاره به استقبال خوب مبلغان از این دوره گفت: در این دوره آموزشی بیش از ۵۰ نفر شرکت نموده که در پایان بسته های فرهنگی غدیر با این عزیزان اهدا گردید.
,
باقوت در پایان عنوان کرد:ارتقا و بالا بردن سطح معرفتی آحاد مردم نسبت به فلسفه غدیر از اهمیت بالایی برخوردار است و امیدواریم در این راستا بتوانیم گام هایی در جهت تبیین این واقعه برداریم.
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه