جهت ابراز همدردی با خانواده جانباختگان حادثه منا؛
همایش بزرگ دوچرخه سواری در همدان برگزار می شود
رئیس هیئت دوچرخه سواری از برگزاری همایش بزرگ دوچرخه سواری به مناسبت هفته دفاع مقدس و همدردی با خانواده جانباختگان حادثه منا در همدان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه داناعلی ثقفی در گفتگو با خبرنگار همدان ورزش اظهار داشت: هیات دوچرخه سواری با همکاری تربیت سپاه منطقه همدان قصد دارد همایش بزرگ دوچرخه سواری را به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس و همدردی با خانواده جانباختگان حادثه منا برگزار کند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ر همدان ورزش,وی ادامه داد: در این برنامه کارکنان و پرسنل سپاه همدان به همراه فرزندان خود می توانند حضور یابند ضمن اینکه اعضای دوچرخه سواری استان همدان نیز مجاز به شرکت در این همایش بزرگ هستند.
,گفتنی است؛ همایش بزرگ دوچرخه سواری راس ساعت هفت و نیم صبح روز پنجشنبه هفته جاری از ابتدای روستای گنبد و به مسافت ۲۰ کیلومتر تا باغ بهشت همدان برگزار می شود.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه