فرمانده سپاه امام رضا (ع) شهرستان دشتی:
رزمندگان سهام داران انقلابند
نشست نهضت روشنگری با حضور رزمندگان دشتی در مسجد الزهرا کاکی برگزار شد .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازترنم دشتی در این مراسم که جمع کثیری از رزمندگان 8 سال دفاع مقدس حضور داشتند پس از بیان خیر مقدم و ذکر خاطره توسط یکی از رزمندگان ، علی غضنفری فرمانده سپاه امام رضا (ع) شهرستان دشتی در سخنانی رزمندگان را سهام دار انقلاب اسلامی نامید و گفت: در دوران دفاع مقدس و در زمانی که کشور نیاز به جانفشانی داشت رزمندگان اسلام با از خودگذشتگی در دفاع از اسلام و انقلاب جانانه ایستادند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ترنم دشتی,فرمانده سپاه امام رضا (ع) شهرستان دشتی با اشاره به تهدیدات غرب علیه جمهوری اسلامی گفت : حماسه های دفاع مقدس بزرگترین عامل بازدارندگی کشور در مقابل تهاجمات و تهدیدات دشمن است . وی تصریح کرد امروز به برکت دفاع مقدس است که دولت با اقتدار مواضع خود را در دنیا بیان می کند.
,وی با اشاره به حضور امریکا در منطقه گفت : امریکا به بهانه مقابله با تروریسم وارد منطقه شد در حالی که هدف اصلی آن مقابله با ایران و حزب الله لبنان به منظور تامین امنیت رژیم صهیونیستی بود .
,غضنفری با اشاره به قدرت نظامی و دفاعی کشور گفت : ایران اسلامی قصد تعرض به هیچ کشوری را ندارد ولی در برابر متجاوز بسیار قدرتمند برخورد خواهد کرد و متجاوز در هر جای دنیا که باشد در امان نخواهد بود .
,فرمانده سپاه امام رضا (ع) شهرستان دشتی جنگ فرهنگی و نرم دشمن را خطرناک تر از جنگ مسلحانه دانست و گفت : باید جنگ نرم دشمن را باور داشت و اگر به جنگ نرم و اثرات مخرب آن اعتقادی نداشته باشیم توان مقابله با آن را نخواهیم داشت.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه