مدیر کل حج و زیارت لرستان:

کار شناسایی اجساد حادثه منا به کندی صورت می گیرد

کار شناسایی اجساد حادثه منا به کندی صورت می گیرد
مدیر کل حج و زیارت لرستان گفت: کار شناسایی اجساد حادثه منا به کندی صورت می گیرد و تا کنون 13 نفر از استان لرستان در لیست مفقودین قرار دارند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از بازتاب بروجرد  "محمد خسروی"  افزود: در حادثه منا شمار زیادی از هموطنان ما کشته و برخی هم مجروح شدند و شمار زیادی هم تا کنون جزء مفقودین قرار گرفته اند.
وی اضافه کرد: کار شناسایی اجساد در عربستان به کندی صورت می گیرد.
به گفته وی قرار بود که دیروز تعدادی از اجساد حادثه منا وارد کشور شود اما متاسفانه دولت عربستان تا کنون مجوزی برای انتقال نداده است.
خسروی اظهار داشت: از عصر روز گذشته تا کنون از هر استان یک نماینده در فرودگاه تهران مستقر شده که به محض ورود اجساد برنامه ریزی برای انتقال پیکرها به شهرستانها داده شود اما تا کنون برنامه ای صورت نگرفته است.
وی بیان کرد: در حال حاضر حدود 241 ایرانی در این حادثه جزء مفقودین اعلام شده که هر روز برای این موضوع پیگیرهای لازم صورت می گیرد.
 مدیر کل حج و زیارت لرستان اظهار داشت: تا کنون 19 نفر در استان لرستان در حادثه منا جان خود را از دست داده اند که از این تعداد 9 نفر از کاروان بروجرد و 10 نفر هم از کاروان الیگودرز، ازنا و دورود هستند.
وی شمار مفقودین بروجردی در حادثه منا را پنج نفر و شمار مفقودین کاروان های ازنا، الیگودرز و دورود را 8 نفر اعلام کرد.
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازتاب بروجرد,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه