حقوقدان و قاضی دادگستری؛

دستگاه قضائی کشور پیگیر فاجعه منا باشد

دستگاه قضائی کشور پیگیر فاجعه منا باشد
حقوقدان و قاضی دادگستری استان که شاهد فاجعه منا بود گفت: این فاجعه بار حقوقی سنگینی بر دوش عربستان دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ همت‌الله طاهرنژاد حقوقدان و قاضی دادگستری استان مازندران صبح امروز در گفت‌وگو با عصرساری، اظهار کرد: بار حقوقی این فاجعه برای دولت سعودی بسیار گران است، قوه قضائیه باید نسبت به نقض حقوق بشر در فاجعه منا به دادگاه بین‌المللی شکایت کند، نباید از عرصه حقوقی غفلت کنیم چون تنها حوزه‌ای که ضمانت اجرا دارد، حوزه حقوقی است اگر صرف فشار سیاسی باشد حرف ما مورد قبول واقع نخواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرساری,


وی که شاهد فاجعه منا بود، در تشریح آن اتفاق، گفت: تمامی جمعیت را به سمت یک خیابان هدایت کردند، ورود آزاد و راه‌های خروجی مسدود شد، لحظه‌به‌لحظه جمعیت زیاد شد و به دلیل دخالت نکردن نیروهای امداد سعودی بسیاری از حجاج شهید شدند، در اطراف من افراد زیادی به زمین افتادن و زیر دست و پا له شدند به شهادت رسیدند.

,
,


طاهرنژاد با این پرسش که آیا مناسک حج شاهزادگان سعودی با حجاج دیگر متفاوت است، اظهار کرد: شواهد زیادی بر عمدی بودن این فاجعه است، بعد از حادثه خانواده جان باختگان می‌خواستند مجروحین و مفقودین را شناسایی کنند و رژیم سعودی هیچ همکاری نداشتند، حتی گروه امداد بعثه که قصد کمک داشت، آنها نگداشتنند و کار به نزاع کشید.

,
,


این حقوقدان با بیان اینکه نظام آل سعود به واسطه ویزایی که به اتباع کشورهای دیگر می‌دهد مسئولیتی در برابر آن افراد دارد، خاطرنشان کرد: عربستان باید خسارات مادی و معنوی خانواده مجروحین و شهدا را بپردازد و مسئول پیگیری این امر ساختار قضائی کشور است.

,
,

انتهای پیام/ج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه