logo
چهارشنبه 29 مهر 1405 | چهارشنبه 21 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز متوقف شدند
  2. بیرق بیداری؛ صدای پای آزادی از کوچه‌پس‌کوچه‌های تبریز
  3. بازی با نام‌های جنجالی برای داغ کردن آنتن دیجیتال؟/ از ادعای شکایت چهره‌های سیاسی تا تکذیب صریح ثابتی
  4. چگونه کنترل تنگه هرمز به سلاح قدرتمند ایران تبدیل شد؟/ "مادر بمب ها" تهدید یا مانور رسانه ای!
  5. دولت فرانسه در مهار اعتراضات دانش‌آموزی ناکام مانده است/ برخورد خشونت‌آمیز پلیس به تشدید اعتراضات دامن زد
  6. زنگ خطر عفونت‌های تنفسی در مدارس؛ آنفلوآنزا در آستانه اوج‌گیری؟
  7. با بیش از ۴۰ شناور متخلف برخورد شد
  8. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  9. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  10. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  11. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  12. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  13. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  14. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  15. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  16. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  17. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  18. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  19. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  20. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد

5 حمله موفق روسیه در سوریه در روز نخست

5 حمله موفق روسیه در سوریه در روز نخست
جنگنده‌های روسیه امروز در اولین روز عملیات هوایی در سوریه علیه تروریست‌ها، پنج حمله با نتیجه موفق انجام دادند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از فارس؛ وزارت دفاع روسیه ساعاتی پس از اولین حمله هوایی روسیه به منطقه تلبیسه در ریف شمالی حمص، از پنج حمله جنگنده‌های روس خبر داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

بنا بر گزارش وبگاه خبری العهد لبنان، این حملات در سه استان و در مناطق تلبیسه، الرستن، الزعفرانه و المکرمیه در ریف حمص در مرکز سوریه انجام شده است.

وزارت دفاع روسیه تاکید کرد که این حملات موفق بوده و اهداف مد نظر هدف قرار گرفته است. وزارت دفاع روسیه این اهداف را «تجهیزات نظامی»، «انبار سلاح‌» و وسائل و مراکز ارتباطی داعش اعلام کرد.

بنا بر این گزارش، گروه‌های مسلح حاضر در این مناطق با گلوله باران کردن مناطق مسکونی در شهر حمص با چندین موشک، پاسخ این حملات را داده‌اند.

همچنین تلویزیون سوریه اعلام کرد که این حملات با هماهنگی ارتش سوریه انجام شده است.

«ریاست جمهوری سوریه» امروز چهارشنبه خبر داد که بشار اسد رئیس جمهور این کشور در چارچوب مبارزه با تروریسم، در نامه‌ای رسمی از  «ولادیمیر پوتین» درخواست کمک و اعزام نیروی هوایی به کشورش کرده است (جزئیات بیشتر).

منابعی که «شبکه سوریه مباشر» از مخالفان سوریه، از آنان به نام منابع میدانی یاد کرد ظهر امروز از آغاز حملات خبر داده و گفته بودند که «هواپیماهایی که شهر تلبیسه را (در شمال ریف شمالی حمص) هدف قرار دادند، مانند جنگنده‌هایی نیست که آسمان این شهر معمولا شاهد آنان بود». این منابع افزودند: این هواپیماها جدید است و مانند هواپیماهای رژیم [سوریه] نیست چرا که صدای جنگنده‌ها قبل از اینکه بمباران کنند به گوش نرسیده است.

خبر اولین حمله روسیه، ساعاتی پس از آن منتشر شد که پارلمان روسیه (امروز چهارشنبه) با درخواست رئیس جمهوری این کشور برای مجوز استفاده از نیروی نظامی در خارج از مرزها موافقت کرد.

خبرگزاری روسی «اسپوتنیک» گزارش داد که «والنتینا ماتوینکو» رئیس پارلمان روسیه اعلام کرد که مجلس اعلا به درخواست ولادیمیر پوتین مجوز اعزام نیرو به خارج از کشور را بررسی می‌کند. ساعتی بعد «سرگئی ایوانوف» رئیس دفتر کرملین از رأی‌گیری درباره این مسئله خبر داد و گفت که نمایندگان به اتفاق آرا با درخواست دولت موافقت کردند.

به گفته ایوانوف،‌ هماهنگی عملیات علیه داعش، از طریق اتاق مشترکی که با مشارکت روسیه، ایران، سوریه و عراق در بغداد تشکیل شده، صورت خواهد گرفت.

وی همچنین تائید کرد که دمشق رسما از مسکو خواسته است به این کشور در نبرد با داعش کمک «نظامی و اطلاعاتی» کند.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
 
,
انتهای پیام/ع
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه