نایب رئیس اتاق اصناف ایران؛

اصناف بازوی اجرایی مناسبی برای تحقق راهبردهای اقتصادی هستند

اصناف بازوی اجرایی مناسبی برای تحقق راهبردهای اقتصادی هستند
نایب رئیس اتاق اصناف ایران گفت: اصناف تشکلی است که از روستا تا مرکز استان توان فرهنگ‌سازی و اقتصادی موردنیاز اجرای اقتصاد مقاومتی را دارد و از سوی دیگر از کمک دولت بی‌نیاز است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید محمود هاشمی نایب رئیس اتاق اصناف ایران در گفتگو با پرستوها  اظهار داشت:اولین مسئله امروز اصناف اقتصاد مقاومتی زیرا تشکیلات اصناف به‌راحتی می‌تواند به سیاست‌های آن عمل کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سید محمود هاشمی نایب رئیس اتاق اصناف ایران در گفتگو با , پرستوها, پرستوها, پرستوها,   اظهار داشت:اولین مسئله امروز اصناف اقتصاد مقاومتی زیرا تشکیلات اصناف به‌راحتی می‌تواند به سیاست‌های آن عمل کند.,

وی تصریح کرد: با نیروی انسانی و ابزاری که اصناف ایران در اختیاردارند می‌تواند برای تحقق اقتصاد مقاومتی و تحقق بیانات مقام معظم رهبری تلاش کنند

,

نایب‌رئیس اتاق ایران با اشاره بر ضرورت برنامه‌ریزی دولت به همراهی اصناف برای رونق اقتصادی گفت: اصناف تشکلی است که از روستا تا مرکز استان توان فرهنگ‌سازی و اقتصادی موردنیاز اجرای اقتصاد مقاومتی را دارد و از سوی دیگر از کمک دولت بی‌نیاز است.

,

هاشمی تأکید کرد: بازار در کلام امام راحل بازوی ستبر انقلاب خوانده‌شده است می‌تواند امروز بازوی اجرای مناسبی برای تحقق راهبردهای اقتصادی و رونق به کمک دولت باشد.

,

وی بابیان اینکه موضوع برجام و پساتحریم در اتاق اصناف ایران موردبحث و بررسی قرارگرفته ، عنوان داشت: اصناف و بازار پس از برجام علاوه بر مدنظر قرار دادن نفوذهای اقتصادی و فرهنگی باید در پساتحریم عاقلانه تصمیم خواهد گرفت و بر اساس سیاست‌گذاری‌ها برنامه‌ریزی خواهد کرد.

,

نایب‌رئیس اتاق ایران در ارتباط با وضعیت اصناف و صنایع ابزار داشت: در دیدار با جهانگیری در آخرین جلسه خود موضوع تولیدی‌های اصناف را مطرح کردیم زیرا صنعت جایگاه خود را دارد و واحدهای تولیدی در قالب صنف به کمک صنعت می‌آید.

,

هاشمی خاطرنشان کرد: هم‌اکنون 700 هزار واحد تولید صنفی وجود دارد که نیاز صنایع را برطرف می‌کند نیاز به کمک ویژه دولت دارند ، در تمامی کشورها نیز تلاش می‌شود صنایع خورد تقویت شود زیرا عمال تأثیرگذاری بر رونق صنایع است.

,

وی در انتها نقش تشکل‌های صنفی را در تحول اقتصاد بسیار پراهمیت عنوان کرد و گفت: اصناف و تشکل‌های صنفی بدون هزینه‌بر دوش دولت می‌توانند بستر پیشرفت اقتصادی را فراهم کنند.

,

انتهای پیام/ج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه