حاشیه نگاری از کنگره ملی شمس تبریزی؛
از در برانیدم از پنجره خواهم آمد، من صدرم
حسینی صدر بخاطر عدم دعوت از وی جهت سخنرانی در کنگره ملی شمس تبریزی با داد زدن های خود باعث بهم ریختن نظم و آرامش همایش شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آذرنگاه، مراسم اختتامیه کنگره ملی شمس تبریزی عصر امروز با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بکار خود پایان داد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آذرنگاه,در آئین اختتامیه این همایش امام جمعه خوی، استاندار آذربایجان غربی و مدیرعامل بنیاد شمس سخنرانانی بودند که قبل از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی روی صحنه رفته و دقایقی در مورد حضرت شمس سخنرانی کردند، تا اینکه طبق رسم همایش در آخر برنامه نوبت به سخنرانی وزیر ارشاد رسید و او نیز با بیان مطالبی در وصف شمس تبریزی، در خصوص تشکیل مثلث فرهنگی بین تبریز، خوی و قونیه و ارائه عرفان ناب به جوانان برای جلوگیری از گرفتار شدن در گرداب عرفانهای نوظهور تأکید کرد.
,تا اینجای برنامه همه چیز خوب پیش رفت تا اینکه سخنرانی وزیر ارشاد تمام شد و طبق اعلام مجری همایش، قرار شد وزیر برای انجام مراسم تجلیل از منتخبین همایش روی صحنه بماند و سایر مسئولان رده بالای استانی و شهرستانی نیز روی صحنه دعوت شوند که ناگهان صدای بلندی توجه همه را به خود جلب کرد، صدایی که داد می زد نمیگذارند من سخنرانی کنم و ... آری این صدا، صدایی نبود جز فریادهای اعتراض آمیز موید حسینی صدر نماینده مردم خوی در مجلس شورای اسلامی، که داد میزد و می گفت: 7 مهر را بنده بنام روز شمس به ثبت رساندم و امروز در سین برنامه برایم وقت سخنرانی گنجانده نشده، الان هم خیلی گرفتار بودم ولی فرماندار خوی از من خواست تا در این همایش حضور یابم و من نیز قبول کردم. من صدرم با 80 هزار رأی مردم انتخاب شده ام.
,این داد زدن ها ادامه داشت تا اینکه دکتر جنتی بخاطر جلوگیری از بهم خوردن نظم همایش و اینکه بیشتر از این به حضار و مدعوینی که از سایر شهرها و استانهای آذربایجان شرقی، تهران و نیشابور تشریف داشتند بیاحترامی نشود، از حسینی صدر خواست تا روی صحنه آمده و بجای داد زدن، پشت تریبون قرار بگیرد و با احترام با حضار حرف بزند که حسینی صدر نیز پشت تریبون رفت و حرفهایی زد که چندان چنگی به دل نزد چراکه متن اصلی سخنرانی وی که گویا از مدتها قبل آماده کرده بود در جیب کتش باقی ماند.
,معلوم بود که وزیر نیز همچون میهمانان حاضر در کنگره از وضعیت به وجود آمده ناراضی است چراکه مشخص بود عرق سردی بر پیشانی وی نشسته و دائماً با دستمال کاغذی در حال پاک کردن آن بود، مدعوین نیز با دیدن چنین حرکت نامتعارف و ناشایست از یک نماینده منتخب 80 هزار نفری مردم، آنهم بخاطر اینکه وقت سخنرانی به وی نداده بودند، خاطره بدی از شهر خوی و همایش ملی شمس تبریزی به یادگار بردند.
,,
انتهای پیام/ب
]
ارسال دیدگاه