در ادامه رقابت های لیگ دسته یک استان:
تیم کاوه بوکان، مقابل نماینده پیرانشهر به برتری دست یافت
در این مسابقه که در مجموعه ورزشی وحدت بوکان برگزار شد تیم کاوه با نتیجه پر گل پنج بر دو حریف خود را در هم کوبید تا آخرین بازی خود در این رقابت ها را با بردی شیرین به پایان برساند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از کانی پرس، در ادامه مسابقات فوتبال لیگ دسته اول استان آذربایجان غربی تیم فوتبال کاوه یکی از نمایندگان بوکان در این رقابت ها میزبان تیم پیرانشهر بود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کانی پرس,در این مسابقه که در مجموعه ورزشی وحدت بوکان برگزار شد تیم کاوه با نتیجه پر گل پنج بر دو حریف خود را در هم کوبید تا آخرین بازی خود در این رقابت ها را با بردی شیرین به پایان برساند.
,گل های تیم کاوه را در این بازی محمد رسولی، ناصر احمد نژاد، ناصر رشید آجزا، محمد منافی پور و کامران اسماعیلی از روی نقطه پنالتی به ثمر رساندند تا این تیم بوکانی با 12 امتیاز در رده سوم جدول قرار گیرد.
,در دیگر بازی این گروه تیم صدر نشین مهاباد با نتیجه دو بر یک سردشت را مغلوب کرد و با 15 امتیاز به دور دوم این رقابت ها صعود کرد
,تیم پیرانشهر نیز علی الرغم شکست سنگین از نماینده بوکان در هفته ماقبل پایانی با 13 امتیاز به عنوان تیم دوم به دور بعدی این رقابت ها راه پیدا کرد.
,تیم های سردشت و تکاب نیز به ترتیب با 10 و یک امتیاز در رده های بعدی گروه سوم این مسابقات قرار گرفتند.
,در دور اول رقابت های دسته یک فوتبال استان 20 تیم در چهار گروه با هم در حال رقابت هستند که در پایان این مرحله از هر گروه دو تیم به دور نهایی این رقابت ها صعود خواهد کرد.
,انتهای پیام/خ
]
ارسال دیدگاه