کارخانه آب معدنی باران در سیرجان افتتاح شد
کارخانه تولید آب معدنی باران با حضور معاون وزیر کار، رفاه و تعاون اجتماعی و نماینده مردم سیرجان و بردسیر در منطقه هماشهر سیرجان افتتاح شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از “سیرجان خبر” کارخانه تولید آب معدنی باران روز گذشته با حضور معاون وزیر کار، رفاه و تعاون اجتماعی و نماینده مردم سیرجان و بردسیر در منطقه هماشهر سیرجان افتتاح شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, “سیرجان خبر” , “سیرجان خبر”, کارخانه تولید آب معدنی باران روز گذشته با حضور معاون وزیر کار، رفاه و تعاون اجتماعی و نماینده مردم سیرجان و بردسیر در منطقه هماشهر سیرجان افتتاح شد.,این کارخانه با سرمایه گذاری بیش از ۸۰ میلیارد ریال به بهره برداری رسیده است که در آن ۶۰ نیرو به صورت مستقیم مشغول کار هستند؛ این کارخانه می تواند سالانه ۳۰ هزار تن آب معدنی تولید کند.
, این کارخانه با سرمایه گذاری بیش از ۸۰ میلیارد ریال به بهره برداری رسیده است که در آن ۶۰ نیرو به صورت مستقیم مشغول کار هستند؛ این کارخانه می تواند سالانه ۳۰ هزار تن آب معدنی تولید کند.,
همچنین در این سفر یک روزه معاون وزیر، کاارخانه تولید طرح های دو بعدی و سه بعدی مبلمان اداری با ایجاد اشتغال ۱۲ نفر به صورت مستقیم افتتاح شد. در ادامه این سفر نیز نورالله زاده مدیر عامل صندوق کارافرین امید کشور نیز از کارگاه گلیم و قالی سیرجان بازدید کرد.
گفتنی است معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به همراه مدیر عامل صندوق کارآفرینی و امید کشور شامگاه چهارشنبه به منظور شرکت در کارگروه اشتغال شهرهای بردسیر و سیرجان و افتتاح چندطرح در سیرجان وارد استان کرمان شدند.
گفتنی است معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به همراه مدیر عامل صندوق کارآفرینی و امید کشور شامگاه چهارشنبه به منظور شرکت در کارگروه اشتغال شهرهای بردسیر و سیرجان و افتتاح چندطرح در سیرجان وارد استان کرمان شدند.,
,
, معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به همراه مدیر عامل صندوق کارآفرینی و امید کشور شامگاه چهارشنبه به منظور شرکت در کارگروه اشتغال شهرهای بردسیر و سیرجان و افتتاح چندطرح در سیرجان وارد استان کرمان شدند.,
انتهای پیام/
, انتهای پیام/,
ارسال دیدگاه