تشکیل جلسه در ساختمان شورا برای حفظ سنگ نگاره ها

تشکیل جلسه در ساختمان شورا برای حفظ سنگ نگاره ها
با تخریب یکی از زیباترین سنگ نگاره های فیل در طرقبه ، صبح امروز با حضور برخی از دوستداران میراث فرهنگی و مسئولین جلسه ای در ساختمان شورای شهر طرقبه تشکیل شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از طرقبه نیوز ، در این جلسه که با حضور معاون اداره میراث فرهنگی و گردشگری خراسان رضوی برگزار گردید؛ رئیس شورای شهر طرقبه اظهار داشت : از سال های گذشته مسئولین شهر طرقبه دغدغه هایی را برای حفظ این آثار باستانی داشته اند و در برخی زمان ها پیگیری هایی را نیز انجام داده اند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, طرقبه نیوز,

 

,

محمد غلامی خاطر نشان کرد : شورای شهر و شهرداری طرقبه نیز آمادگی دارد تا با جذب سرمایه گذار بخش خصوصی در ساخت موزه و یا محلی برای نگه داری از سنگ نگاره های طرقبه اقدام نماید.

,

 

,

وی تاکیدکرد: برخی اقدامات در این خصوص انجام شده است و چند سرمایه گذار پیشنهاداتی را به شهرداری و شورای شهر داده اند.

,

 

,

در این جلسه در خصوص مستند سازی از سنگ نگاره ها و مطالعات تاریخی بر روی آثار ، ورود دهیاری ها و شوراهای اسلامی روستاها برای حراست از این آثار گرانبها ، تلاش در زمینه فرهنگ سازی مباحثی مطرح گردید.

,

 

,

در پایان نیز کمیته ای برای پیگیری و برنامه ریزی مصوبات جلسه تشکیل گردید.

,

 

,

انتهای پیام/
 

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه