تقدیر رئیس پلیس فتای خراسان رضوی از سایت مشهدپیام
رئیس پلیس فتای خراسان رضوی در بازدید از دفتر مشهدپیام از مدیر مسئول این سایت قدردانی کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل ازمشهد پیام، سرهنگ سیدمحسن عرفانی در بازدید از دفتر پایگاه خبری-تحلیلی مشهدپیام، ضمن تقدیر از مدیر مسئول، سردبیر و سایر خبرنگاران مشهدپیام، اظهار داشت: سایت خبری-تحلیلی مشهدپیام توانسته است ظرف مدت کوتاه فعالیت خود با ارتباط گیری موفق، جایگاهی ارزشمندی در بین مردم و مسئولان پیدا کند.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, مشهد پیام, مشهد پیام,,
عرفانی با تمجید از فعالیت مشهدپیام در انعکاس آنی اخبار، افزود: بسیاری از مسئولان استانی و کشوری این سایت را شناخته و بصورت آنلاین اخبار آن را رصد می کنند.
,,
رئیس پلیس فتای خراسان رضوی در انتها ازسایت مشهدپیام به عنوان یک مرکز اطلاع رسانی قوی یاد کرد که علاوه بر ارتباط گیری خوبی که با مسئولان داشته است، با ارسال پیامک های خبری در آگاه سازی مردم نیز موثر واقع شده است.
,
گفتنی است رئیس پلیس فتای خراسان رضوی در انتهای این دیدار با اهدای لوح تقدیر از مدیر مسئول سایت مشهد پیام تقدیر و تشکر کرد.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه