نجات دو زوج گردشگر خارجی در تالاب گاوخونی
دو زوج گردشگرخارجی به علت بارش برف شدید درمنطقه تالاب گاوخونی در برف و کولاک گرفتارشدند که با پیگیری های شهروند ورزنه ای نجات یافتند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از اصفهان شرق، دو زوج دوچرخه سوار گردشگر خارجی از کشورهای دانمارک، آلمان و سوئیس به مدت ۴ ماه و طی مسافت ۶۶۰۰کیلومتر به شهر ورزنه رسیدند.
, شبکه اطلاع رسانی دانا , اصفهان شرق,این دو زوج جوان دو شب گذشته درمنزل کریمی یکی ازشهروندان ورزنه بیتوته کرده و صبح ورزنه را به سمت یزد ترک کردند که به علت بارش شدید برف در منطقه تالاب گاوخونی گرفتار برف و کولاک شدیدی شدند.
, ورزنه, تالاب گاوخونی, ,
,
, باپیگیری کریمی و دلواپسی ایشان متوجه بروز حادثه در منطقه تالاب برای این گردشگران شده و برای نجات آنها همراه باچند نفر برای جستجو و کمک به این گردشگران راهی تالاب گاوخونی شده و با جستجوی زیاد آنها را یافته و به شهر ورزنه برگرداندند.
, شهر ورزنه,این دو زوج گردشگر با مساعد شدن هوا، ورزنه را به سمت یزد ترک نمودند.
, ورزنه, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
]
ارسال دیدگاه