رئیس کمیته هسته ای مجلس:

برجام راه‌ نفوذ دشمن به کشور را باز خواهد کرد/ مخالف تصویب برجامم

برجام راه‌ نفوذ دشمن به کشور را باز خواهد کرد/ مخالف تصویب برجامم
نماینده مردم همدان، فامنین و قهاوند در مجلس شورای اسلامی گفت: متاسفانه برجام راه‌ هایی را برای نفوذ دشمنان در جمهوری اسلامی ایران را فراهم می‌کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح الوند؛ ابراهیم کارخانه شامگاه پنج‌شنبه در همایش بزرگ به "نمایندگان مجلس بگویید" که با حضور رئیس کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس، رئیس کمیسیون اصل نود مجلس، رئیس کمیسیون بررسی برجام مجلس و جمع زیادی از مردم دارالمجاهدین همدان برگزار شد، اظهار داشت: در متن برجام بیش از 100 مورد محدودیت مستند علیه جمهوری اسلامی ایران وجود دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح الوند,

وی با اشاره به این مهم که موضوع هسته‌ای یک مسئله ملی است که همه ملت ایران بر آن اتفاق نظر دارند، گفت: متاسفانه برجام راه‌ هایی را برای نفوذ دشمنان در جمهوری اسلامی ایران را فراهم می‌کند.

,

کارخانه اظهار کرد: بنده مخالف صد در صد تصویب برجام در مجلس شورای اسلامی هستم.

,

وی با اشاره به سخنان رهبر انقلاب افزود: رهبر حکیم و فرزانه انقلاب اسلامی در رابطه با متن منتشر شده مذاکرات فرمودند این متن به دقت مورد بررسی قرار گیرد و مسیر قانونی آن طی گردد و چه تصویب شود و چه نشود در هر حال باید مراقب عهدشکنی و نیز حیله و نیرنگ آمریکایی‌ها بود.

,

نماینده مردم همدان، فامنین و قهاوند در مجلس شورای اسلامی گفت: رهبر معظم انقلاب بعد از موضوع برجام بارها بر مسئله نفوذ دشمن به ویژه آمریکای اغواگر و فریب کار به کشور تأکید کرده اند و به مسئولان تذکرات لازم را داده اند.

,

وی اظهار کرد: تاکید حضرت آقا بر بستن راه نفوذ دشمن به داخل کشور است.

,

کارخانه در خصوص عقیده شخصی‌ خود در رای به برجام در صحن علنی مجلس افزود: همانطور که در ابتدا نیز گفتم، من مخالفت تصویب برجام در مجلس هستم.

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه