به همراه تصویر؛

جشنواره بزرگ غذاهای بومی، محلی در صومعه‌سرا برگزار شد

جشنواره بزرگ غذاهای بومی، محلی در صومعه‌سرا برگزار شد
رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی صومعه‌سرا گفت: جشنواره بزرگ غذاهای بومی، محلی در صومعه‌سرا برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا مهرگان، در گفت‌وگو با خبرنگار واران نیوز اظهار کرد: امروز جشنواره بزرگ غذاهای بومی، محلی در هتل ابریشم این شهرستان برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, واران نیوز,

وی با بیان اینکه در این جشنواره ۲۵ نفر شرکت کرده بودند، افزود: این تعداد شرکت کننده بیش از ۳۰ نوع غذا برای این جشنواره آماده کردند.
رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی صومعه‌سرا با بیان اینکه کال کباب، دلمه، زرشک پلو، اناربیج، فسنجان رشتی، کباب ترش  نیز از جمله غذاهای طبخ شده توسط شرکت‌کنندگان در این جشنواره بوده است ، گفت: در پایان این جشنواره به ۶ نفر از شرکت کنندگان که غذای آنها مورد تایید داوری قرار گرفت جوایزی اهدا شد.

,
,

مهرگان اظهار کرد: در واقع برگزاری این جشنواره رقابتی و مسابقه‌ای نیست بلکه ارائه و احیای غذاهای بومی و محلی استان و انتقال آن به نسل‌های جدید و آینده بیشتر مدنظر بوده است.
وی با بیان اینکه این جشنواره به منظور ترویج فرهنگ مصرف غذاهای بومی محلی و سنتی به جای فست فودها برگزار شد، خاطرنشان کرد: با برگزاری اینگونه جشنواره‌ها مردم علاوه بر آشنایی با غذاهای محلی می‌توانند غذاهای بومی را به سبب سازگاری با محیط و سبک زندگی مردم، قیمت ارزان و در دسترس بودن بجای غذاهای آماده و فاقد ارزش غذایی جایگزین نمایند.

,
,

 

,

, ,







, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,

انتهای پیام/ج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه