فرمانده سپاه ناحیه زنجان خبرداد
بازدید بیش از 20 هزار نفر از بازنمایی واقعه غدیر خم در زنجان
فرمانده سپاه ناحیه زنجان از بازدید بیش از 20 هزار نفر از بازنمایی واقعه غدیر خم در زنجان خبر داد و گفت: در این بازنمایی بیش از 200 نفر از هنرمندان و هنرورزان شرکت داشتند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ابوالفضل طهماسبی در گفت و گو با مهرزنجان،ضمن تبریک عید غدیر خم افزود: برای برگزاری این بازنمایی حدود یک ماه تلاش شده بود که بیش از 200 نفر از هنرمندان و هنرورزان شرکت داشتند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مهرزنجان,رییس ستاد بازسازی واقعه غدیر گفت : بازخوانی تعیین جانشینی ، واجبات ، حمد و ستایش خداوند متعال از موضوعاتی است که در بازنمایی مورد توجه قرار گرفت و هدف از برگزاری این برنامه ، تبیین جایگاه ولایت در دین مبین اسلام و آشنایی مردم با ریشه های تاریخی ولایت فقیه است.
,اشتری مسئول اجرایی این برنامه نیز با تشریح جنبه های مختلف این برنامه افزود : در طول دو روز برگزاری این برنامه ، در روز اول (پنجشنبه) 5هزار نفر و در روز عید غدیر خم (صبح و بعد از ظهر) بیش از 20 هزار نفر از بازسازی واقعه غدیر خم بازدید کردند .
,گفتنی است برپایی ایستگاه صلواتی ، نمایشگاه دجالواره و آسیبهای ماهوارهای همزمان با بازنمایی واقعه غدیرخم ، نمایشگاه فرهنگی و حجاب،نمایشگاه کتاب و نوشت افزار اسلامی برای بازدید عموم مردم ، قسمت دیگر این برنامه بود .
,قابل ذکر است این واقعه با همکاری 10 هنرمند اصلی و در فضای نیم هکتاری منطقه کوی فرهنگ ، در محل بازار روز زنجان و با حضور مسئولان استان از جمله آیت الله خاتمی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهرستان زنجان،سردار کرمی فرمانده سپاه انصارالمهدی (عج) ،دکتر علیمردانی نماینده مردم زنجان در مجلس شورای اسلامی ، فرخی فرماندار زنجان،امیدی رئیس شورای شهر زنجان و... در سه نوبت اجرا و مورد توجه آحاد مردم و رسانه ها قرار گرفت.
,بازنمایی واقعه غدیر خم با عنوان "رزمایش فرهنگی بصیرتی بازنمایی و بازخوانی واقعه غدیر خم" در سه نوبت در روزهای پنج شنبه و جمعه در محل بازار روز جدید زنجان اجرا شد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه