نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس شورای اسلامی:
دستگاه دیپلماسی همه هم و غم خود را در راه بهبود با دنیای غرب به کار گرفته است
نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس شورای اسلامی گفت: دستگاه دیپلماسی همه هم و غم خود را در راه بهبود با دنیای غرب به کار گرفته است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از بازتاب بروجرد "بهرام بیرانوند" افزود: دستگاه دیپلماسی همه هم و غم خود را در راه بهبود با دنیای غرب به کار بسته به طوری که دنیای غرب به ما به عنوان یک طعمه نگاه می کند.
وی با اشاره به حادثه منا اضافه کرد: دستگاه دیپلماسی با تاخیر عمل کرد به طوری که رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران بعد از حادثه منا مستقیما وارد عمل شد و در یک محیط مناسب، هشدار های لازم را دادند.
بیرانوند اظهار داشت: بعد از پیام رهبر انفلاب، مشاهده شد که در نحوه رسیدگی به کار حجاج سریعتر اقدامات لازم صورت گرفت .
به گفته وی ما با ملت های مسلمان برادریم اما برخی از دولتها متوجه شرایط نیستند و در بازی آمریکا نقش پذیرفته اند.
نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: با آنهایی که از آمریکا تبعیت می کنند، همراه نیستیم .
وی بیان کرد: حدود 190 کشور وجود دارد که هر کدام بخشی از عوامل و فاکتورهای را در اختیار دارند و می توان با همه منهای اسرائیل و آمریکا روابط داشت .
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه