همایش بزرگ ووشو در همدان برگزار شد

همایش بزرگ ووشو در همدان برگزار شد
همزمان با عید سعید غدیر خم همایش بزرگ ووشو با حضور سید عبدی افتخاری مدیر کل ورزش و جوانان ،رسول منعم معاون ورزشی استان ،علی محمدیان پیشکسوت ورزش ووشو و ناصر قره باغی به عنوان حامی مالی هیئت وشوو در سالن فردوسی برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از همدان ورزش؛  همزمان با عید سعید غدیر خم همایش بزرگ ووشو با حضور سید عبدی افتخاری مدیر کل ورزش و جوانان ،رسول منعم معاون ورزشی استان ،علی محمدیان پیشکسوت ورزش ووشو و ناصر قره باغی به عنوان حامی مالی هیئت وشوو در سالن فردوسی برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, همدان ورزش؛,

وشوکاران استان از شهرستانهای تابعه رزن ،نهاوند ،ملایر ،تویسرکان ،بهار و 800 نفر از خانواده ی آنها دیروزبرگزار شد .
در ابتدا مراسم قاسمی رئیس هیئت ووشو ضمن خوش آمد گویی به حاضرین گفت :هدف از برگزاری این همایش را آشنایی بیشتر خانواده ها با ورزش ووشو عنوان کرد و افزود :این همایش زمینه ساز آشنایی هنر جویان جدید ووشو با پیشکسوتان این رشته است که این خود می تواند انگیزه ورزشی را در این هنر جویان بیشتر نماید .
در ادامه مراسم رسول منعم معاون توسعه ورزش و جوانان استان ضمن تبریک عید سعید غدیر خم گفت :این مراسم علاوه بر نشاط در جوانان انگیزه را نیز ارتقا می دهد که این خود باعث می شود جوان امروز را از انحرافات و معضلات جدی جامعه دور نگه دارد.
وی افزود:برپایی این مراسم مستلزم تلاش های مسئولین ورزش و هیئت ووشو می باشد که ضمن قدردانی از دست اندر کاران خواست که به این امر توجه ویژه نمایند و نشاط و انگیزه ورزش در سطح جامعه را بالا ببرند.
در ادامه پس از مداحی به مناسبت عید سعید غدیر خم ، 250 نفر از ووشو کاران به اجرای حرکات ساندا ،تالو و شکستن اجسام سخت پرداختند .در پایان این مراسم از 34 مربی و پیشکسوت ورزش ووشو تجلیل شد.

,
,
,
,
,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه