با حضور مردم و مسئولان

مراسم یادبود حجاج ایرانی در زنجان برگزار می شود

مراسم یادبود حجاج ایرانی در زنجان برگزار می شود
با حضور مردم و مسئولان و از سوی دفتر امام جمعه زنجان،مراسم یادبود حجاج ایرانی در زنجان برگزار می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از موج رسا, در پی در گذشت تعدادی از حجاج  در فاجعه منا، مجلس یادبود و بزرگداشت حجاج مظلوم جانباخته به ویژه حجاج ایرانی، در امامزاده سید ابراهیم (ع) زنجان برگزار می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, موج رسا,

 این مجلس از سوی دفتر آیت الله خاتمی، نماینده ولی فقیه در استان زنجان و امام جمعه زنجان برگزار می شود.

,

این مراسم از ساعت 15.50 تا 17 با حضور مردم و مسئولان استان زنجان به منظور همدردی با خانواده های داغدار زائران بیت الله الحرام روز یکشنبه برگزار می شود.

,

  با توجه به اینکه فاجعه مصیبت بار"منا" ایام عید مسلمین را تبدیل به عزا کرد،با دفتر نماینده ولی فقیه در استان زنجان ضمن عرض تسلیت این مصیبت بزرگ و محکومیت بی لیاقتی خاندان جنایتکارآل سعود،  مجلس یادبود و بزرگداشت حجاج مظلوم جانباخته به ویژه حجاج هموطنمان، روز یکشنبه برگزار می کند.

,

انتهای پیام/پ

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه