رئیس اداره دامپزشکی شوشترخبرداد:
۸۲ هزار رأس دام در شوشتر علیه تب کریمه کنگو سمپاشی شد
رئیس اداره دامپزشکی شوشتر گفت: به منظورپیشگیری از بیماری تب – خونریزی دهنده کریمه کنگو بیش از ۸۲ هزار رأس دام وجایگاه دامی در شهرستان شوشتر سمپاشی شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شوشترروز: دکتر احمد علی معینی رئیس اداره دامپزشکی شوشتر اظهار کرد: به منظورپیشگیری از بیماری تب – خونریزی دهنده کریمه کنگو بیش از ۸۲ هزار رأس دام وجایگاه دامی در شهرستان شوشتر سمپاشی شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شوشترروز:,وی با اشاره به بیماری تب کریمه کنگو افزود: این اداره در شش ماهه نخست امسال به منظور مبارزه با بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو و مبارزه با انگل ناقل این بیماری تعداد ۸ هزار و ۱۸۹رأس گاو و گاومیش و تعداد ۷۴ هزار و ۶۴۸ رأس گوسفند و بز و همچنین بیش از ۳۳۵ هزار مترمربع جایگاه دامی را در این شهرستان سمپاشی کرده است.
معینی تصریح کرد: کارشناسان دامپزشکی در جهت افزایش آگاهی دامداران و افراد مرتبط با صنعت دام تعداد ۱۳ دوره آموزشی ترویجی با تاکید بر این بیماری برای سیصدو بیست نفر از دامداران منطقه برگزار نموده است.
وی خاطر نشان کرد: بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو یک بیماری مشترک بین انسان و دام بوده که در انسان علائمی شامل تب، سردرد شدید، دردهای عضلانی و در نهایت خونریزی از مخاطات و زیر پوست ایجاد و از راه هایی نظیر گزش کنه های خونخوار، تماس با احشاء و ترشحات دام یا انسان بیمار منتقل می شود.
وی با اشاره به بیماری تب کریمه کنگو افزود: این اداره در شش ماهه نخست امسال به منظور مبارزه با بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو و مبارزه با انگل ناقل این بیماری تعداد ۸ هزار و ۱۸۹رأس گاو و گاومیش و تعداد ۷۴ هزار و ۶۴۸ رأس گوسفند و بز و همچنین بیش از ۳۳۵ هزار مترمربع جایگاه دامی را در این شهرستان سمپاشی کرده است.
,معینی تصریح کرد: کارشناسان دامپزشکی در جهت افزایش آگاهی دامداران و افراد مرتبط با صنعت دام تعداد ۱۳ دوره آموزشی ترویجی با تاکید بر این بیماری برای سیصدو بیست نفر از دامداران منطقه برگزار نموده است.
,وی خاطر نشان کرد: بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو یک بیماری مشترک بین انسان و دام بوده که در انسان علائمی شامل تب، سردرد شدید، دردهای عضلانی و در نهایت خونریزی از مخاطات و زیر پوست ایجاد و از راه هایی نظیر گزش کنه های خونخوار، تماس با احشاء و ترشحات دام یا انسان بیمار منتقل می شود.
,]
ارسال دیدگاه