مسئول ستاد فرماندهی آتش نشانی جاجرم ؛

با تلفن اضطراری ۱۲۵ شوخی نکنید

با تلفن اضطراری ۱۲۵ شوخی نکنید
جاجرم - افرادی بابت داشتن اوقات فراغت کاذب و لحظه ای شیطنت با تلفن های اضطراری تماس می گیرند که یکی از اینها خط فوریت های آتش نشانی است .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از پایگاه خبری جاجرم, مسئول ستاد فرماندهی آتش نشانی جاجرم در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری جاجرم گفت: بعضی از همشهریان طی شیطنت هایی به  آتش نشانی تماس می گیرند و این خطر ساز است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری جاجرم, پایگاه خبری جاجرم, پایگاه خبری جاجرم,

وی افزود: اتش نشانان هرلحظه و هر ثانیه حواسشان به تلفن است تا زمان وقوع حادثه در اسرع وقت به محل حادثه حاضر شوند.

,

وی با بیان اینکه حادثه خبر نمی کند گفت: شیطنت های  مکرر و تماس با 125  خط را مشغول می کند  و آتش نشان را از نظر روحی بهم ریخته و اشغال شدن خط که از اهمیت بیشتری برخوردار است  این احتمال  وجود دارد که در این محدوده زمانی حادثه ای رخ دهد وهمشهریان  نتوانند با آتش نشانی ارتباط برقرار کنند.

,

, ,

قادری گفت: روزی طی تماس با مرکز آتش نشانی  از وقوع یک آتش سوزی خبر می هند و نیروهای اتش نشانی خود را سریعا به محل  حادثه رسانده؛ هنگامی که  به محل حادثه رسیدند چند جوان در حال خنده را مشاهده کردند, جوانان  گفتند: هیچ حادثه ای وجود نداشته واین تماس به این خاطر بوده که بدانیم شما در محل حاضر می شوید  یا خیر.

,

قادری گفت: این شوخی ها خطر ساز است و احتمال دارد در همان لحظه در محل دیگری نیاز به آتش نشان باشد و آتش نشانان  نتوانند در اسرع وقت سر صحنه حاضر شوند, موارد مشابه در یکی از شهرها در سال های گذشته مشاهده شده است.

,

وی از شهروندان خواست به دلیل حساس بودن شغل آتش نشانان فقط در مواقع وقوع حادثه با این مرکز تماس بگیرند.

,

, ,

انتهای خبر/ج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه