برای اولین بار در کشور ؛
روستاهای سرعین پاکسازی می شود
طرح پاکسازی روستایی برای نخستین بار در کشور در شهرستان سرعین اجرا می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از چشمه لر، عاطف ناصری فرماندار سرعین در جلسه هماهنگی اجرای طرح پاکسازی روستایی شهرستان سرعین در محل فرمانداری این شهرستان گفت: 27 روستای شهرستان سرعین با همکاری دهیاران طبق یک جدول زمان بندی شده طرح پاکسازی روستایی را در شهرستان سرعین اجرا خواهند کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, چشمه لر,وی افزود: مفتخر خواهیم بود تا در روز پانزدهم مهرماه روز ملی روستا نخستین شهرستانی باشیم که روستاهای آن به طرح پاکسازی روستایی پیوسته اند.
,وی تصریح کرد: از تمامی دهیاران خواسته شده است تا مشکلات زیست محیطی خود را به فرمانداری شهرستان منعکس نمایند تا نسبت به حل آنها به دنبال اجرای این طرح اقدام لازم صورت گیرد.
,ناصری در انتهای سخنان خود تاکید کرد: نسبت به تبدیل شهرستان سرعین به نخستین شهرستان پاک کشور جدی هستیم.
,همچنین صادق پناهی فعال محیط زیست در این جلسه گفت: با بهره گیری از ظرفیت روحانیون و با همیاری دهیاران تلاش خواهیم کرد در قالب اجرای طرح پاکسازی روستایی فرهنگ سازی محیط زیستی در روستاهای استان را نهادینه کنیم.
,وی افزود: با هماهنگی مدیران کل محترم دفاتر امور اجتماعی و فرهنگی, امور روستایی و شوراهای استانداری اردبیل برای روستاهایی که طرح پاکسازی روستایی را اجرا کنند مشوق هایی در نظر گرفته شده است که بدین جهت نسبت به اجرای عملیاتی این طرح در استان امیدواریم.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه