نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین:
صلابت در کنار تدبیر باشد/موضع"ظریف"منفعلانه است
نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین، گفت: با توجه به اینکه باید قاطیعت و صلابت در کنار تدبیر باشد، موضع منفعلانه جزء نتیجه ذلت بار سودی نخواهد داشت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار چشمه لر گفت: حادثه فاجعهبار منا یکی از غمانگیزترین و تاسفبارترین حوادث سالهای اخیر بود که به دنبال بیکفایتی حکام آل سعود رخ داد تا به معنای واقعی ثابت شود که حکام بیلیاقت آل سعود توان مدیریت حرمین شریفین و انجام مناسک حج را ندارند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, چشمه لر ,مصطفی افضلی فرد افزود: موضع و ادبیات رفتاری مسئولین دولتی در مواجهه با فاجعه تاسف بار "منا" شایسته جایگاه ملت ایران و خانواده عزداداران نبود.
,وی تصریح کرد: طبق قانون دولت مسئول دفاع از حقوق ملت ایران و حقوق اتباع خارج از کشور است و باید تحت هر عنوانی دفاع کند.
,,
در کنار تدبیر صلابت هم باشد
, در کنار تدبیر صلابت هم باشد,وی با انتقاد از دولت تدبیر و امید و وزارت امور خارجه در مواجهه با حادثه منا اظهار داشت: هر نوع سهلانگاری که باعث تضییع حقوق ملت شود به پای دستگاه دیپلماسی نوشته می شود.
,افضلیفرد گفت: در گفتگویی که با مسئولین دیپلماسی کشورمان در مورد موضع و ادبیات منفعلانه درباره عربستان سوال کردم که در پاسخ آنها علت را تشکر کشورهای دیگر از این دولت مطرح کردند که این سخن عذر بدتر از گناه است و نشان دهنده مواضع وابسته مزدور است.
,
وی با اشاره به اینکه باید قاطیعت و صلابت در کنار تدبیر باشد گفت: نباید در برابر این کشورها و اعمال و رفتار زننده و غیرانسانی آنها کوتاه بیاییم و یا بخواهیم عرف دیپلماتیک را رعایت کنیم در حالی که در حادثه منا مقصر اصلی بیتدبیری و بیکفایتی مسئولان عربستان و حکام این کشور است و نباید این موضوع را کتمان کرد.
نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی به مزدور صفتی عربستان و کشورهای دستنشانده منطقهای اشاره کرد و یادآور شد: دستگاه دیپلماسی بداند باید پاسخی قاطع و داندن شکن بدهد و موضع منفعلانه جزء نتیجه ذلت بار سودی نخواهد داشت.
,
تعامل مقدم بر استیضاح است
,وی در خصوص استیضاح "ظریف" گفت: تعامل مقدم بر بحث استیضاح است و جلسه تعاملی برای تذکر دادن به وزیر امور خارجه برای تغییر مواضع منفعلانه شخصی که چالش زا است صورت خواهد گرفت.
,
افضلیفرد در مورد اظهارات اخیر وزیر خارجه بحرین در مورد اشغال جزایر سه گانه توسط ایران گفت: دولت بحرین در دیدار مسئولین قبلی کشورمان، اعمال فشار توسط آمریکا را دلیل اصلی مطرح کردن این چنین صبحتهای بی اساس عنوان نمودند چون که جزایر سه گانه اب و خاک ایران محسوب می شود و در ان شکی نیست .
وی در مورد اظهارات سخیف ویزر امور خارجه عربستان نیز گفت: گنده گویی به عربستان نمی آید و به جای این حرفها وظیفه انسانی خود را در مورد زائرین انجام
,
دهند زیرا آل سعود در حدی نیست انتظار رفتار اسلامی از آنها داشت.
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه