رئیس شبکه بهداشت و درمان خرمدره خبر داد
کشف ۳۰۰۰ کیلوگرم سبزی غیربهداشتی در شهرستان خرم دره +عکس
رئیس شبکه بهداشت و درمان خرمدره از کشف و معدوم سازی سه زهزار کیلوگرم سبزی غیربهداشتی در شهرستان خرم دره خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دکتر جلیل کریمخانی در گفت و گو با نبض سحر اظهار داشت: با توجه به مخاطراتی که عرضه غیر بهداشتی سبزی برای مصرف کنندگان بوجود می آورد، شبکه بهداشت و درمان خرم دره با همکاری نیروی انتظامی و شهرداری هفت دستگاه خودروی وانت نیسان که بصورت غیر بهداشتی نسبت به عرضه سبزی اقدام می نمودند را توقیف کرد.
وی گفت: این عرضه کنندگان با استفاده ازتاریکی هوا در ساعات اولیه صبح از فاضلاب شهری خیابان جانبازان شرقی جهت شستشوی سبزی ها استفاده می کردند که کلیه سبزی ها و خودروها توقیف و ضمن ارائه مستندات و تصاویر لازم و صورتجلسات تنظیمی، متخلفان به مقامات قضایی معرفی شدند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان خرمدره افزود: پس از اخذ دستور مقام قضایی همه سبزی های غیر بهداشتی با حضور نمایندگان فرمانداری، شهرداری، نیروی انتظامی و کارشناسان بهداشت محیط شبکه در محل جایگاه زباله شهری خرم دره معدوم و مدفون شد.
, وی گفت: این عرضه کنندگان با استفاده ازتاریکی هوا در ساعات اولیه صبح از فاضلاب شهری خیابان جانبازان شرقی جهت شستشوی سبزی ها استفاده می کردند که کلیه سبزی ها و خودروها توقیف و ضمن ارائه مستندات و تصاویر لازم و صورتجلسات تنظیمی، متخلفان به مقامات قضایی معرفی شدند.,
, رئیس شبکه بهداشت و درمان خرمدره افزود: پس از اخذ دستور مقام قضایی همه سبزی های غیر بهداشتی با حضور نمایندگان فرمانداری، شهرداری، نیروی انتظامی و کارشناسان بهداشت محیط شبکه در محل جایگاه زباله شهری خرم دره معدوم و مدفون شد., ,
,
,
,
,
,
, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه