رئیس مجمع نمایندگان استان آذربایجان شرقی:
تصادفی انگاشتن مصافحه ظریف با اوباما توهین به شعور سیاسی ملت است
رئیس مجمع نمایندگان استان آذربایجان شرقی گفت: دنیای اسلام باید به این نتیجه برسد که آل سعود یا به تعبیر بنده آل یهود لیاقت اداره حرمین شریفین را ندارد و جهان اسلام باید سازوکار دیگری برای اداره اماکن مقدس تعریف کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛غلامحسین شیری رئیس مجمع نمایندگان استان آذربایجان شرقی در گفتگو با خبرنگار پیک هشترود با تسلیت حادثه منا به تمامی ملت ایران و خانواده های داغدار گفت: همه باید این جمله حضرت امام(ره) را نباید از یاد ببریم که اگر از آمریکا و صدام بگذریم، از آل سعود نخواهیم گذشت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیک هشترود, پیک هشترود,آل یهود لیاقت اداره حرمین شریفین را ندارد
, آل یهود لیاقت اداره حرمین شریفین را ندارد, آل یهود لیاقت اداره حرمین شریفین را ندارد,وی اظهار کرد: آل سعود علاوه بر اینکه حرمت مسلمانان را نگه نمی دارد، حرمت خانه امن الهی که محل امنی برای ضیوف الرحمن می باشد را نگه نمی دارد. بنابر این این اقدام آل سعود را به شدت محکوم می کنیم.
,شیری افزود: دنیای اسلام باید به این نتیجه برسد که آل سعود یا به تعبیر بنده آل یهود لیاقت اداره حرمین شریفین را ندارد و جهان اسلام باید سازوکار دیگری برای اداره اماکن مقدس تعریف کنند تا حج محل امن و خوشنودی در اثر زیارت الی باشد و نه اینکه هرسال بدلیل بی تدبیری و احیانا سوء تدبیر و عمد مردم مسلمان را عزادار کند.
,هشدارهای رهبری تلنگری به دستگاه دیپلماسی کشور بود
, هشدارهای رهبری تلنگری به دستگاه دیپلماسی کشور بود, هشدارهای رهبری تلنگری به دستگاه دیپلماسی کشور بود,رئیس مجمع نمایندگان استان آذربایجان شرقی در مورد عملکرد دستگاه دیپلماسی کشور در حوادث منا نیز تصریح کرد: در اوایل این حادثه دستگاه دیپلماسی کشور غافل شده بود و از شجاعت و صراحت لازم نیز برخوردار نبود اما بعد از بیانات پیامبرگونه و علی وار مقام معظم رهبری دستگاه دیپلماسی کشور به دنبال این قضیه خیز برداشت و پیگیر مسائل شدند و حتی آل سعود هم رویه اش را تغییر و همکاری های لازم را صورت داد.
,تصادفی انگاشتن مصافحه ظریف با اوباما توهین به شعور سیاسی ملت است
, تصادفی انگاشتن مصافحه ظریف با اوباما توهین به شعور سیاسی ملت است, تصادفی انگاشتن مصافحه ظریف با اوباما توهین به شعور سیاسی ملت است,وی در واکنش به مصافحه وزیر امورخارجه کشور با رئیس جمهور آمریکا نیز تاکید کرد: البته اگر صلاح دستگاه دیپلماسی کشور این دیدار را صلاح کشور و نظام می دانند بحث دیگری است اما اینکه این دیدار را تصادفی عنوان کنند، نوعی توهین به شعور سیاسی ملت ایران است.
,نماینده هشترود و چاراویماق در مجلس ادامه داد: ملت آگاه ایران فرق بین عمد و تصادفی را خوب می شناسند و کاری به آن مهمی را نباید تصادفی تلقی کرد. بهتر است صادقانه به ملت اعلام کنند که صلاح نظام در این عمل بود و مردم را نباید ساده انگاشت.
,عضو کمیسیون اقتصادی مجلس خاطرنشان کرد: باید هرگونه اقدامات دستگاه دیپلماسی کشور بر اساس مصلحت نظام، تشخیص مقام معظم رهبری و رعایت خطوط قرمز باشد و در غیر اینصورت بخشودنی نیست.
,,
پایان پیام/
]
ارسال دیدگاه