گزارشی از واکنش ها به بی مدیریتی حاکمان سعودی در حادثه منا،

مردم زابل بی کفایتی رژیم آل سعود را محکوم کردند

مردم زابل بی کفایتی رژیم آل سعود را محکوم کردند
مردم شهرستان زابل با حضور در مراسم گرامیداشت جان باختگان حادثه غم انگیز منا، جان باختن تعدادی از زائران خانه خدا در سرزمین منا و مراسم رمی جمرات را نشان از بی لیاقتی و بی‌کفایتی حاکمان عربستان دانستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از پایگاه خبری اوشیدا، مردم شهرستان زابل با حضور در مراسم گرامیداشت جان باختگان حادثه غم انگیز منا، جان باختن تعدادی از زائران خانه خدا در سرزمین منا و مراسم رمی جمرات را نشان از بی لیاقتی و بی‌کفایتی حاکمان عربستان دانستند.

اقشار مختلف مردم زابل خواستار تشکیل شورای مدیریتی مسلمانان جهان در کنگره عظیم حج شدند و تاکید کردند: امروزه رژیم بی کفایت و متزلزل آل سعود به عنوان خائن الحرمین شناخته می‌شود.

مردم حاضر در این مراسم همچنین این حادثه را زنگ خطری برای مردم مسلمان جهان دانسته و خواستار تلاش برای جلوگیری از تکرار چنین حوادثی شدند.

جواد یکی از شهروندان سیستانی حاضر در این مراسم با اظهار تاسف از عملکرد عربستان سعودی در حادثه منا گفت: امسال به دلیل بی‌لیاقتی متولیان سعودی حرمین شریفین، آغاز و پایان حج غم انگیز شد.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری اوشیدا، ,
,
,
,
,
,
,
,

وی افزود: بازماندگان حادثه منا هرگز این حادثه تلخ را فراموش نخواهند کرد و در تاریخ حج چنین جنایاتی سابقه نداشت .

یکی از بانوان شرکت کننده در مراسم همدردی و گرامیداشت جان باختگان منا با بیان اینکه عربستان و رژیم آل سعود مسبب اصلی این جنایت هولناک هستند،گفت: تقاص خون هزاران زائر خانه خدا باید از رژیم آل سعود گرفته شود.
 

,
,
,
,

وی افزود: بسیار ناراحت کننده و رنج آور است که حجاج لب تشنه در مظلومیت و پاکی جان باختند و نظامیان سعودی فقط نظاره گر بودند،بوی از انسانیت در وجود حاکمان آل سعود نیست .

بانوی دیگری گفت: حادثه منا به دلیل حضور شاهزاده سعودی و مسدود شدن مسیرها اتفاق افتاده است و قطعا آل سعود نمی‌تواند از زیر بار این جنایت شانه خالی کند .


این بانوی سیستانی بیان کرد: سعودی‌ها امروز در منطقه به دلیل رضایت آمریکا و اسرائیل، مردم مظلوم یمن را به خاک و خون می‌ کشند و بعد ادعای مسلمانی هم دارند.
وی افزود: عربستان سعودی باید بی مسئولیتی خود را بپذیرد و اداره مراسم حج را به دیگر کشورهای اسلامی بسپارد.


حسینعلی جوان خوب سیستانی که در کمپین ما از آل سعود نمی گذریم شرکت کرده بود ،گفت: قتل و عام مسلمانان و حجاج در منا نقشه مزدورانه رژیم آل سعود بود.

این جوان سیستانی عنوان کرد: قربانی کردن انسانیت از ترفندهای شیطان بزرگ آمریکا و همدستانش است،عربستان مایه ننگ جهان اسلام است.

وی بیان کرد: به هیچ عنوان از خون هم وطنان خود نمی گذریم ،رژیم سعودی باید پاسخگوی این جنایت باشد و به جرم  خود اعتراف کند.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه