مدیرکل آموزش و پرورش ایلام خبر داد

اعزام بیش از 11هزار دانش آموز ایلامی به مناطق عملیاتی

اعزام بیش از 11هزار دانش آموز ایلامی به مناطق عملیاتی
مدیرکل آموزش و پرورش ایلام از اعزام بیش از 11هزار دانش اموز ایلامی به مناطق عملیاتی استان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به گزارش روشنا، علی بیرانوند مدیرکل آموزش و پرورش ایلام در افتتاحیه اردوهای راهیان نور گفت: یکی از ضرورت ها و وظایف ما  آشنا ساختن نسل جوان با فرهنگ ایثار و شهادت است و همه موظف به انتقال این فرهنگ به جوانان و دانش آموزان هستیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, روشنا,
وی اظهار کرد: یکی از راههای انتقال این فرهنگ اردوهای راهیان نور و حضور دانش اموزان در مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس است.
,
مدیرکل آموزش و پرورش ایلام افزود: این ادره با همکاری بسیج و سپاه سال گدشته با اعزام گسترده دانش آموزان به مناطق عملیاتی توانست رتبه نخست کشوری را کسب کند و امیدواریم در سال اتی نیز بتوانیم به نحو احسن در خدمت این عزیزان باشیم.
,
وی تصریح کرد: بسیج و اموزش و پرورش با هماهنگی که انجام داده اند برای سال94 اعزام 11419 دانش اموز را در دستور کار قرار داده اند.
,
این مقام مسئول اطهار داشت: انشالله دانش اموزان عزیز در این برنامه دوروزه ضمن بهره گیری از رشادت ها و ایثارگری های رزمندگان خود را برای جهادی گسترده در همه حوزه هخای کشور از جمله حوزه علمی حاضر و مهیا کنند.
,
وی در پایان ابراز امیدواری کرد با حفظ استمرار حضور در اینگونه برنامه ها روحیات جهادی خود را حفظ کنند.
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه