با یک اسلحه شکاری؛

خون بازی دختر و پسر جوان در لاهیجان! + تصاویر

خون بازی دختر و پسر جوان در لاهیجان! + تصاویر
حوالی ساعت ۲۲ چهارشنبه شب (۱۴ مهر)، صدای بلند شلیک گلوله از یک اسلحه ساکنین مابین خیابان گلستان ۱۵ و ۱۷ لاهیجان را به بیرون خانه ها کشاند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بهجت نیوز ؛ ساعاتی به آخرین شماره های پایانی ساعات چهارشنبه شب نمانده بود که صدای فجیع و وحشتناک یک اسلحه باعث شد تا مردم در کوچه ای که هیچ کس انتظارش را نداشت با دیدن جسد دو جوان شوکه شوند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بهجت نیوز,

آنطور که شاهدان عینی از سر این صحنه دلخراش نقل کرده اند دختر و پسری جوان جسدشان در محل حادثه رویت شده است. ظاهرا در دست پسرک جوان اسلحه شکاری قرار داشته است.

,

آنطور که شایعه شده است ظاهرا این دختر و پسر مدتی بود که با هم دوست بودند اما ظاهرا شب حادثه بعد از جر و بحث، پسر با خودرو سانتافه نزدیک خودرو دختر توقف می کند که پس از جر و بحث اول دختر جوان را با اسلحه به قتل میرساند و سپس خودکشی می کند.

,

, ,

, ,

, ,

, ,

انتهای پیام/ج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه