پس از ماه ها انتظار؛
رئیس جدید اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری قوچان معرفی شد
پس از ماه ها انتظار، محمد تقدیسی به ریاست اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری قوچان منصوب و معرفی شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قوچان خبر، در حکمی از سوی حسین زارع صفت، مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی، محمد تقدیسی به عنوان مدیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان قوچان منصوب و معرفی شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قوچان خبر,مدیر کل میراث فرهنگی خراسان رضوی در حاشیه مراسم معارفه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: قوچان یکی از شهرهای مهم استان بوده و در حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از ظرفیت های بسیار خوبی برخوردار است.
,وی ادامه داد: قوچان دروازه ورود به خراسان رضوی از محور شمال کشور بوده و باتوجه به پتاسیل های کم نظیر آن، مدیران این شهرستان باید با برنامه ریزی از ظرفیت های موجود برای معرفی هرچه بهتر قوچان به نحو شایسته ای بهره گیرند.
,زارع صفت در پایان ابراز امیدواری کرد: امیدواریم مدیر جدید اداره میراث فرهنگی قوچان، ضمن رویکرد تعاملی با فرماندار و سایر مدیران، با برنامه ریزی مناسب بتواند از این ظرفیت ها به نحو مطلوبی استفاده نماید.
,لازم به ذکر است، محمد تقدیسی کارشناس تاریخ بوده که در حوزه پژوهش و مطالعات اجتماعی، فرهنگی و تاریخی فعالیت های بسیار زیادی داشته و تاکنون چندین در حوزه قوچان شناسی تالیف نموده است.
,انتهای پیام/ج
]
ارسال دیدگاه