شایعه ای که ضد انقلاب درست کرد؛
هادی نوروزی مرد یا کشتند؟
برخی سودجویان از محبوبیت کاپیتان پرسپولیس سوءاستفاده کرده و با مطرح کردن شایعهای، درگذشت وی را به مسئولان نظام ربط داده و معتقدند او نمرده بلکه کشته شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مهرزنجان ،سوء استفاده رسانه ها و شبکه های اجتماعی موبایلی از بیشتر کاربران برای القای حرف های خود و از آن مهم تر جمع کردن مشتری برای برخی سایت ها با هدف گرفتن آی پی زیاد و کسب در آمد از آن امروزه با روش های مختلفی در فضای اینترنت انجام میگیرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مهرزنجان,دشمن نیز در این میان از بی سوادی رسانه ای برخی ها سوء استفاده کرده و آنها را در مسیر اهداف خود هدایت و برای رسیدن به خواسته های خود از آنها استفاده می کند.
,به عنوان مثال می توان به واقعه مرگ افردا مشهوری چون مرتضی پاشایی اشاره کرد که دشمن خواست در این ماجرا از آب گل آلود ماهی گرفته و در صدد تلقین حرف های مفت خود، بر علیه نظام و انقلاب اسلامی بتازد.
,پس از درگذشت هادی نوروزی، کاپیتان با اخلاق باشگاه پرسپولیس در سن 30 سالگی بر اثر ایست قلبی نیز شایعهای در فضای مجازی منتشر شد که ادعا میکرد نوروزی پیش از مرگش باز داشت شده است.
,سودجویان از محبوبیت این بازیکن فوتبال سوءاستفاده و شایعه کردند «نوروزی از سیاست های نظام انتقاد کرده بود و گفته بود باید مردم قیام کنند. همسر نوروزی گفته همسرم را بازداشت کردند و بعد از 5 ساعت آزادش کردند که وقتی وارد خانه شد حالت غیرعادی داشته و گفته به من آمپول زده اند و خوابم می آید که بعد از خواب دیگر بیدار نشده!»
,,
.jpg)
, در حالی که واقعیت ماجرا از آن چیزی که رسانه های معاند ادعا می کند فرسخ ها از واقعیت فاصله دارد و هر عقل سلیمی با کمی دقت می تواند به شایعه بودن این ادعای کذب پی ببرد.
,حال واقعیت ماجرا را از زبان معصومه ابراهیم پور، همسر هادی نوروزی مرور می کنیم.
,«هادی همیشه 10 شب می خوابید اما آن شب تا 3 صبح بیدار بود. لامپ های خانه را عوض کرد. فیلم تولد هانا دخترمان را دید. بعد به من گفت بنشین، حرف بزنیم و بخندیم. هادی خیلی حالش خوب بود نمی دانم چرا این اتفاق افتاد...»
,
.jpg)
, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه