استمرار تکدی گری در بروجرد/ چهره شهر از وجود متکدیان پاک نشد

استمرار تکدی گری در بروجرد/ چهره شهر از وجود متکدیان پاک نشد
تکدی گری همچنان در بروجرد ادامه دارد به طوری که بارها اعلام شده که شهر از وجود متکدیان پاک می شود اما متکدیان به راحتی در مکان های پرتردد اقدام به تکدی گری می کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از  بازتاب بروجرد وجود متکدیان در بسیاری از شهرها دیده می شود و این مشکلی است که سالها گریبانگیر شهرهای بزرگ و کوچک شده است.
متکدیان از سنین کم تا بزرگسال دیده می شوند که هر کدام با سر و وضع بسیار نامناسب اقدام به تکدی گری می کنند.
هر یک از متکدیان برای خود تلاش می کنند تا روزانه ابتکارهای جدیدی را انجام دهند و از این راه بتوانند درآمد بیشتری را کسب کنند.
همانطور که دیده می شود متکدیان در محدوده خاصی جمع نمی شوند و هر کدام در خیابانی که تردد بیشتر است حضور یافته و با جملات و کلماتی سعی می کنند تا احساسات رهگذران را تحریک نمایند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازتاب بروجرد , بازتاب بروجرد,
,
,
,


در بروجرد نیز مانند برخی ازشهرهای دیگر تکدی گری در برخی از مکانها و خیابانها وجود دارد مثلا در پمپ بنزین حتما یک متکدی مستقر شده و می کوشد تا راننده و یا خانواده ها را به کمک کردن وادار نماید.
در کنار ساختمان های پزشکان، رستورانها ، پاساژها و داروخانه ها بیشتر متکدیان دیده می شوند و متاسفانه برخی از افراد در هنگام عبور مبلغی را به عنوان صدقه به این افراد کمک می کنند.
این در حالی است که کمک کردن به نیازمندان از طریق راه های مختلفی می تواند بهتر و مطمئن تر به دست فرد نیازمند برسد اما وقتی در خیابانها به متکدیان کمک می شود ، این افراد انگیزه بیشتری برای تکدی گری پیدا می کنند.
بسیاری از متکدیان آنقدر با سوز و ناله صحبت می کنند که می توانند بر طرف تاثیری گذاشته و پولی را دریافت کنند .
برخی از متکدیان هم در شهر دیده می شوند که در نگاه اول اصلا نمی توان گفت که تکدی گری حرفه آنهاست اما با زبانی آرام وبیان بخشی از مشکلات خود متوجه می شویم که متکدی هستند.

, ,
,
,
,
,
,


البته بارها و بارها جلسات مختلفی برای پاکسازی شهر از وجود متکدیان در بروجرد برگزار شده اما همچنان در هر خیابان و مکانهای پر تردد متکدیان دیده می شوند.
شهر از وجود متکدیان پاک نمی شود مگر با همت و تلاش مضاعف مسئولان مربوطه که می توانند با یک برنامه ریزی اصولی این مشکل را حل نمایند.
برخی از متکدیان انگار این شغل آنهاست و هر روز سر ساعت در خیابانی که قرار است فعالیت داشته باشند،حاضر می شوند و از احساسات دیگران سواستفاده می کنند.
این افراد به جای تلاش برای یافتن شغل مناسب و در امد سعی می کنند تا همه اعضای خانواده خود از کودک تا همسر  را وارد این حرفه کنند و بدون زحمت پول هایی را به عنوان کمک به نیازمندان دریافت کنند.
در ادامه معاون سیاسی فرمانداری بروجرد در گفت و گو با بازتاب بروجرد افزود: متکدیانی که از سطح شهر جمع آوری می شوند در یک مرکزی در بروجرد نگه داری می شوند.
"احمد گودرزیان" اضافه کرد: این مرکز ظرفیت نگه داری 50 متکدی را دارد که همه شرایط لازم در این مرکز وجود دارد.
به گفته وی متکدیان پس از نگه داری چند روزه در این مرکز ، با تعهدی آزاد می شوند و متاسفانه بسیاری از متکدیان پس از رفتن از این مرکز دوباره به سراغ تکدی گری می روند.
وی بیان کرد: برای پاکسازی چهره شهر از وجود متکدیان باید برنامه ریزی اساسی صورت گیرد و در این راستا همکاریهای لازم انجام شود.
انتهای پیام/

, ,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه